≫ 

Stiže nova stavka u račun za Infostan: Neki će je plaćati i 1000 dinara!

Taksa za angažovanje upravnika zgrada uskoro bi trebalo da se plaća uz račun za "Infostan"

  • 28

Kako bi se osigurali od neplatiša, sve više profesionalnih rukovodilaca višespratnica razmatra mogućnost da do svoje plate dođe tako što će tražiti da se ona uračuna u naplatu za "Infostan".

Bahati upravnik zgrade mi je upao u stan dok nisam bio tu: Da li to uopšte sme da uradi?

U JKP "Infostan i tehnologije" potvrdili su da su se stvorili tehnički uslovi i da će sistem objedinjene naplate ovih usluga zaživeti, pišu "Večernje novosti".

Na zahtev upravnika, kao dodatna stavka moći će da se uvrsti - mesečna nadoknada za upravljanje stambenim zajednicama koja u proseku iznosi oko 250 dinara. U nekim zgradama, u zavisnosti od obima posla upravnika, doseže čak i do 1.000 dinara.

Naplata od vrata do vrata nije dala rezultate, jer su pojedini stanari vešto izbegavali susret sa komšijom - upravnikom, a neki su odbijali i da mesečnu taksu za rad upravnika uplate na tekući račun stambene zajednice. Zbog toga, ne želeći da se svakodnevno sukobljavaju sa stanarima, mnogi upravnici odlučuju se da do svoje zarade dođu preko "Infostana".

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    27. april 2018 | 09:35

    Harac,harac dajte raji,gaze nas ko polednji moljac,pocece i da naplacuju i vazsuh koji sisemo,kad su izbori svi rade za korist naroda a kad dobiju izbore puj pike nevazi deru nam kozu sa ledja,to je sramota!

  • Fredi

    27. april 2018 | 10:54

    Ako je drzava uvela te upravnike zasto ih drzava ne placa onda? U pocetku ce to biti 250din ali za par meseci pocece da se povecava suma zbog ko zna cega. Eto pre par dana kod mog komsije dosao upravnik sa pricom da mora potpisati ovlascenje da se uvede orion kablovska I net,kada se pobunio ovaj mu rekao da je on "OVLASCENO SLUZBENO LICE" I da ako ne potpise ima da mu napakuje da placa za ceo sprat kablovsku.... Eto I takve trebamo da placamo....

  • Miloske83

    27. april 2018 | 09:47

    Napredno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA