Oni su prvi "overili" fontanu na Slaviji, neki su čak skinuli i majice, vijorila se srpska zastava (FOTO)

Fontana na Slaviji imala je neočekivane goste

  • 13

Fontana na Slaviji imala je veoma uzbudljivih sedam dana - prvo su se oko nje sjatile gomile taksi vozila, onda su je zbog kiše i kolapsa okupirale trole, ali gosti koje je primila danas definitivno su napravili najveću pometnju.

Pometnja na Slaviji Foto: Telegraf

Mladi, veseli i spremni da svet stave na svoj dlan, maturanti jedne srednje škole počeli su da pre svih proslavljaju završetak školovanja. Umesto da se tradicionalno zapute ka vodoskoku na Trgu Nikole Pašića, oni su odlučili da "pucaju" na visoko, pa da noge pokvase u muzičkoj fontani.

Uskočili u fontanu i zapevali Foto: Telegraf

Mladići, i poneka devojka, spremno su uskočili u vodu, prskali se i igrali na obodu vodoskoka, kako već nalaže dugogodišnja tradicija đaka koji su završili deo ili celo svoje školovanje, pa vodenim spektaklom odlučuju da nastave dalje kroz život.

Atrakcija u gradu Foto: Telegraf

Vršnjaci koji nisu uspeli da im se pridruže, snimali su ih i istovremeno malo ometali saobraćaj na prometnoj okretnici. Videvši ih ovako vesele, vozači im sigurno nisu zamereli.

Počela je sezona kupanja u beogradskim fontanama Foto: Telegraf

Da li im je fontana svirala, ne zna se, ali njene boje ne bi mnogo vredele nasuprot crnih majica kojima su odabrali da se "uniformišu".

VIDEO: Kako je izgledao štrajk taksista na Slaviji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA