Beograd prevazišao očekivanja organizacije Fajnal fora: Više od 15 hiljada gostiju, nijedan incident i 20 miliona evra u gradskoj kasi (FOTO)

- Bio je ovo sjajan sportski vikend u Beogradu - rekao je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević

  • 76

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević ocenio je da je Grad Beograd prezadovoljan organizacijom Fajnal fora i da su prevaziđenja sva očekivanja.

Vesić u Kneževcu: Građani nam veruju jer ispunimo sve ono što obećamo (FOTO)

- Bio je ovo sjajan sportski vikend u Beogradu, sa više od petnaest hiljada gostiju i bez bilo kakvog incidenta. Beograd se predstavio u najboljem mogućem svetlu, a svi gosti, koji su imali priliku da podele svoje iskustvo, oduševljeni su našim gostoprimstvom, nivoom bezbednosti i samom organizacijom turnira. Upravo to je najbolja slika koju smo poslali u svet - rekao je Nikodijević.

Beogradska ekonomija će prihodovati između 18 i 20 miliona evra, dodao je Nikodijević, i najavio da su u toku razgovori oko ponovne kandidature našeg glavnog grada za završni turnir Evrolige.

Foto: Beoinfo

Nikola Nikodijević predao je organizaciju narednog Fajnal fora predstavnicima Vitorije i tom prilikom im poželeo svu sreću i jednako uspešnu organizaciju.

Predsednik Skupštine grada Beograda na kraju je čestitao pobedniku, ali i svim učesnicima na fer pleju i briljantnoj košarci.

Foto: Beoinfo

U finalnoj utakmici u "Štark areni" košarkaši Real Madrida pobedili su sinoć ekipu Fenerbahčea, dok su košarkaši Žalgirisa osvojili treće mesto, pošto su pobedili moskovski CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eva

    21. maj 2018 | 13:29

    Poznato je svimaa da je Srbija od uvek bila dobar organizator i dobar domaćin.

  • Marina

    21. maj 2018 | 13:18

    Organizacija na nivou.Beograd se i ovaj put pokazao u punom svetlu.

  • Bojan

    21. maj 2018 | 13:33

    Beograd je sjajno organizovao završni turnir Evrolige i sa svih strana stižu pohvale ne račun organizatora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA