Miša Vacić "uhapsio" lopova i spasio babu na Novom Beogradu: Podigao sam ga s poda i držao mu ruke iza leđa

Kaže da je izgredniku zapretio da legne na pod, kako ne bi pustio psa na njega

  • 12

Desničar Miša Vacić danas je oko 15 sati učestvovao u neobičnoj akciji na Novom Beogradu, gde je sprečio lopova da otme zlatni lanac starijoj prolaznici M.Z.

Otkud Miša Vacić na proslavi Dana škole? Roditelji uznemireni, desničar se pravda ovim rečima (FOTO)

Incident se dogodio u Bulevaru Zorana Đinđića, kada je predsednik Srpske desnice šetao psa i naleteo na muškarca koji se nameračio da usred dana pokrade ženu koja živi u tom kraju, u blizini OŠ "Duško Radović".

Vacić je za Telegraf.rs potvrdio da je izgrednika sprečio u pokušaju da se domogne zlata.

Foto: Profimedia/Alamy

- Šetao sam psa i video kako jedan mladić davi babu iz komšiluka. Išao sam im u susret i iz daljine nisam odmah shvatio o čemu se radi. Međutim, pojurio sam ka njima kad sam čuo da žena viče "upomoć". On je u tom trenutku toj ženi strgao zlatan lančić s vrata i pokušao da joj otme i torbu. Dok sam trčao ka njima glasno sam viknuo "šta radiš to, bre?" , a onda je on počeo da beži - rekao je Vacić i dodao da je počeo da trči za njim pre nego što ga je na 20 metara sustigao.

Kaže da je lopovu zapretio da legne na pod, kako ne bi pustio psa na njega.

Foto-ilustarcija: Profimedia

- Nisam ga tukao. Nisam ga ni pipnuo. Samo sam mu rekao da stavi ruke iza leđa. Podigao sam ga s poda, držao mu ruke iza leđa i odveo ga do obezbeđenja obližnje zgrade. Okupljenim prolaznicima, žrtvi i komšijama sam rekao da pozovu policiju - prepričao je on neobičnu akciju sa beogradskog asvalta.

Policija je ubrzo stigla i uhapsila mladića.

Žrtva M.Z. potvrdila je za Telegraf priču i dodala da je još uvek u šoku zbog napada.

- Nepoznati muškarac mi je iskidao lanac, ali hvala Bogu pa je komšija sa psom naišao, tako da nije uspeo da ga  ukrade, već samo da me uplaši - ispričala je baka i naglasila da nije prepoznala ko je Miša Vacić.

(S.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA