≫ 

Beograd uputio pomoć Smederevskoj Palanci posle nezapamćenog nevremena: Vesić najavio maksimalnu podršku gradskih vlasti (FOTO)

- Nevreme je nanelo veliku materijalnu štetu i otežalo funkcionisanje opštine - rekao je Goran Vesić

  • 2

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je Grad Beograd danas uputio pomoć Smederevskoj Palanci koju je zadesilo nevreme.

Nevreme iz Užica donosi kataklizmu u Beograd: RHMZ izdao hitno upozorenje, a tek će nas napasti pijavice (FOTO)

- Nevreme koje je u sredu pogodilo Smederevsku Palanku, zbog velike količine kiše i grada, nanelo je veliku materijalnu štetu i otežalo funkcionisanje opštine - rekao je Vesić.

On je dodao da je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" uputilo u Smederevsku Palanku specijalno vozilo za održavanje kanalizacije sa posadom.

- Vozilo je opremljeno usisno-potisnim sistemom, odnosno crpi i ispira sadržaj kanalizacije. Naši ljudi će ostati u Smederevskoj Palanci koliko god bude potrebno - dodao je Vesić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    15. jun 2018 | 12:21

    Kakvo bre vozilo za kanalizaciju mi ni vodovod nemamo'a kamoli kanalizaciju nam a treba crep

  • Aloo

    16. jun 2018 | 15:21

    Sto bre coveku ovoliki minusi za komentar, ova sela pripadaju opstini Smed. Palanka ali u tim selima nema kanalizacije...lud, zbunjen, nenormalan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA