≫ 

Ne nasedajte na priču velikog prevaranta koji je "ojadio" pola Beograda: Dobri studenti mu ustupili stan, a on ih upropastio (FOTO)

Tražio je da mu neko ustupi "ćošak neke prostorije" ili terasu gde bi mogao da boravi nekoliko dana

  • 0

Jedna objava na studentskoj grupi napravila je pravu pometnju! Ispostavilo se da je mladić koji je pre nekoliko dana tvrdio da ga je stanodavac izbacio iz stana i da je trenutno na ulici ustvari - prevarant. Svi su želeli da mu pomognu, a nisu ni slutili s kim imaju posla.

Beogradski fantom iz opere obmanuo je sve: Bio je miljenik glumaca i pevača, a sada je strašna istina izašla na videlo (FOTO)

Naime, nedavno se na studentskoj grupi oglasio dečko kojem je, kako tvrdi, potrebna pomoć. Vlasnik stana ga je navodno izbacio iz stana, pa je momku bio preko potreban smeštaj. Tražio je da mu neko ustupi "ćošak neke prostorije" ili terasu gde bi mogao da boravi nekoliko dana.

Ipak, prema rečima administratora grupe u pitanju je prevarant koji pokušava da nasamari studente.

Kako kaže, on poseduje prepiske koje dokazuju da ovaj mladić konstantno traži nove žrtve. Živi kod nekoga, a kad dođe do toga da treba računi da se plate - on pobegne.

Ovo je objava koju je prevarant napisao pre nekoliko dana:

- Pozdrav ljudi. Jadno jeste, ali bih ipak pitao. S obzirom da me bivši stanodavac proterao iz stana jer navodno 20 dana ranije nije dovoljno da se najavi izlazak iz stana i on kao taj stan izdaje za 250 evra, a meni je kao za 150, ja kao fino naučen ne bih da se raspravljam sa stariji čovekom, napustim stan koji povrh svega nije bio uslovan i sad sam na ulici, odnosno u kolima. Pitao bih da li postoji neko ko ima ćošak neke prostorije, terasu, šta god da bi mi izašao u susret u periodu od 24 - 29. jun, samo da sklopim oči nekoliko sati i da mi dopusti da se jednom u toku dana okupam.

Objava na grupi studenata Foto: Printskrin/Studentibeogradskihuniverziteta

- Nakon primanja plate bih se odužio toj osobi. Potrebno mi je do 29. jer tada mogu da se uselim u drugi stan. Eventualno makar samo da mogu da se okupam, jer radim, a leto je. Moram da pitam ovako, jer sam se tek doselio u Beograd. Pored ovoga, verovatno idem za Novi Sad u petka 29. juna, pa ako je neko zainteresovan za dž prevoz neka se javi makar zbog toga - napisao je mladić na grupi "Studenti beogradskih univerziteta".

Ipak, oglasio se i administrator grupe.

- Da li znaš da kad tad saznam za prevarante koji pokušavaju da nasamare članove grupe? Inače, ovaj lik ima sistem da živi na gajbi dok ne treba da plati račune i kiriju, pa zapali. A kako vidim iz skrinšotova konverzacija sa onima kojima duguje, svaki put ga juri mafija i sledi blok. Alo momak? - napisao je admin.

VIDEO Majka zloupotrebila decu za skupljanje pomoći:

(K.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA