Posle talentovanog Tome sa Kosova, Goran Vesić darivao i malog Ljubu iz Beograda

Ljuba će se tako sutra u podne oprobati na ovom instrumentu na Kolarcu, kada će mu zamenik gradonačelnika i zvanično uručiti svoj poklon

  • 15

Iako zamenik gradonačelnika Goran Vesić ne voli mnogo da priča o svom darodavstvu, pre nekoliko dana na njegovom fejsbuk profilu osvanulo je sledeće:

- Gospodin Vesić je još jednom dokazao svoju naklonost i velikodušnost prema mladim talentima. Svaka čast!

Ove reči napisao je Slaviša Milovanović, otac talentovanog učesnika „Pinkovih zvezdica” Tomislava, kojem je Goran Vesić pomogao da nastavi školovanje u Beogradu.

I ne samo to, Vesić je pomogao čitavu Tominu porodicu, koja je u teškim uslovima živela na Brezovici, opština Štrpce, na Kosovu i Metohiji.

Komentar Slaviše Milovanovića odnosio se na odluku Gorana Vesića da ovogodišnjem pobedniku „Pinkovih zvezdica” malenom Ljubi Stankoviću iz Beograda, pokloni klavir, kako bi nastavio svoje muzičko usavršavanje.

Ljuba će se tako sutra u podne oprobati na ovom instrumentu na Kolarcu, kada će mu zamenik gradonačelnika i zvanično uručiti svoj poklon.

Vesić i mali Ljuba - Foto: promo

Nebrojeno mnogo puta Goran Vesić je dokazao da donatorstvo u našem gradu nije zamrlo. Kada govori o ovoj deci, Vesić naglašava koliko je važno podržati mlade talente i usmeravati ih u pravilnom smeru da nadalje razvijaju svoju umešnost, jedinstvenost i darovitost.

Na ovom neće stati, obećava svaki put Goran Vesić. Budućnost ovog grada i jeste na našoj deci i što više ljudi krene stopama zamenika gradonačelnika, ima nade da ona i te kako bude perspektivna. Darovitost i dar idu jedno s drugim. Darovitost naše dece i dar nekih plemenitih ljudi, poput Gorana Vesića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teodora

    6. jul 2018 | 22:44

    Meni je ovo sjajna vest i nesto najbolje sto sam danas procitala.

  • Anja

    6. jul 2018 | 22:15

    Decak koji ima sjajan glas i prelepo peva , lepo sto je dobio poklon koji ce mu pomoci da jos vise napreduje.

  • Nenad

    6. jul 2018 | 16:14

    Tako i treba, mali Ljuba je fantastican!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA