Pola Novog Beograda danas je bilo bez struje, a evo kako su se građani snalazili do kasnih popodnevnih sati (FOTO)

Prekid električne energije izvrnuo je grad naopačke

  • 5

Najavljena isključenja struje koja su danas "ugasila" neke delove Čukarice, Zemuna i Surčina, najviše su se, po svemu sudeći, odrazila na Novi Beograd. Veliki broj ulica danas je do 15.45 bio bez struje, a neki su još uvek, što je učinilo da ova subota ipak bude drugačija nego inače.

Jutarnji špic jutros nije bio na ulicama, već u hodnicima zgrada. Čak i oni koji nisu morali da rade, poranili su da što pre "uhvate" lift, a onda i prevoz do bilo kog dela grada u kome će biti električne energije.

Najavljivali su Miholjsko leto, a evo do kada će zaista temperature biti visoke i da li će biti kišnih dana (FOTO)

Mnoge prodavnice danas su zatvorile svoja vrata, tako da su mušterije svako malo mogle da naiđu na katanac i izvinjenje.

Mnogi su poljubili vrata Foto: Telegraf

Neke trgovine su se snašle, ali su morale da zamole svoje kupce da budu kreativni pri samom ulasku i izaberu tradicionalna vrata umesto onih sa senzorima.

Veliki marketi su radili, ali kome se po vrelom danu jeo sladoled, morao je da se oprosti od njega. Sav asortiman iz zamrzivača su radnici od jutros teglili u skladišta, ostavivši za sobom prazne rafove.

Novobeograđane koji se za isključenje nisu na vreme pripremili i podigli novac sa automata, odvratili su već na ulazu, jer bez struje ne mogu da funkcionišu ni aparati za kartice.

Samo keš Foto: Telegraf

Najvećih gužvi je bilo ispred pečenjara i prodavnica brze hrane. Kako niko nije mogao da kuva i zagreva, svi su se uputili ka mirisu ćevapa, te u pojedine pečenjare ni igla nije mogla da padne. Jedino što je kupce moglo da odvrati su ogromni i bučni agregati, koji su brujali ispred ulaza i o čije su se kablove neoprezni saplitali.

I kafići koji su imali izvore energije danas su ceo dan bili puni, dok je lepo vreme bio samo još jedan od razloga da roditelji sa decom ceo dan provedu u parku.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radmila

    15. septembar 2018 | 17:19

    U Jagodini isto nije bilo struje nekih oko 8h,u Batočini isto tako,ništa nisam htela reći sem,da smo pobogu i mi iz Srbije,nije samo Beograd!

  • ĆU 035

    15. septembar 2018 | 17:20

    Ovako je kod nas često pa ništa,treba se naviknuti.

  • Djole

    15. septembar 2018 | 20:14

    Braničevski okrug je imao najavljeni remont i bili smo bez struje oko 6 sati. Tako uvek u jesen, pa šta... nije nam pala kruna sa glave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA