≫ 

Buran početak nedelje: Sudari u raznim delovima grada paralisali saobraćaj, pune ruke posla za Hitnu i saobraćajce (VIDEO)

Nadajmo se da se negativan trend neće nastaviti do kraja sedmice

  • 0

U sudaru više vozila, koji je jutros nakratko paralisao deonicu auto-puta kod Autokomande, lakše su povređene četiri osobe, potvrdili su za Telegraf.rs iz Hitne pomoći.

- Četiri osobe zadobile su lakše povrede i prevezene na Urgentni centar - rekli su iz Hitne.

Užas u Beogradu: Pijana majka izbola sina nožem

Uz to, ova nezgoda je usporila vožnju na promentoj saobraćajnici, a oni koji su uspeli nekako da zaobiću havariju, ubrzo su dočekali drugi čepovi, kojih su ovog jutra pune beogradske ulice.

Na sve strane stižu vesti o saobraćajnim nesrećama, od kojih je najveća ovog jutra stvorila kilometarsku kolonu na Brankovom mostu, kada su se tri vozila sudarila u pravcu ka gradu. Usporen je bio ceo potez Brankov most- Brankova ulica - Terazijski tunel, a sirene su odzvanjale preko vode.

Njima se pridružilo i "zavijanje" ambulantnih kola i saobraćajne policije, koji su prilikom većine ovih udesa izlazili na teren.

Iako bi se pretpostavljalo da su nakon vikenda vozači odmorni izašli na ulice, nedelja je počela sa malo više pažnje za volanom. Nadajmo se da se ovaj neželjeni trend neće nastaviti tokom cele sedmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA