≫ 

Užas u Beogradu: Pijana majka izbola sina nožem

Pretpostavlja se da je ranjavanju prethodila svađa između majke i sina

  • 0

Snežana Garača (48) nožem je juče ujutru u rame ubola sina Dragišu Mitrovića (22) u porodičnoj kući u beogradskom naselju Marinkova bara. Srećom, mladić je samo lakše povređen, a Snežani je alko-test pokazao da ima čak 1,2 promila alkohola u krvi

Porodična drama dogodila se oko dva sata iza ponoći u Ulici Stefana Prvovenčanog. U policiji kažu da se za sada ne zna razlog napada.

Bivši vođa Alkatraza upucan na Zvezdari: Isakovića prvo prebili ciglama, pa mu izrešetali obe noge

- Pretpostavlja se da je ranjavanju prethodila svađa između majke i sina, ali se za sada ne zna zbog čega su se oni posvađali. U jednom trenutku je Snežana, koja je bila u alkoholisanom stanju, zgrabila nož i zarila ga sinu u rame - kaže sagovornik Informera iz policije.

O krvavom porodičnom obračunu, kako objašnjava sagovornik, odmah je pored policije obaveštena i Hitna pomoć, koja je ranjenog Dragišu Mitrovića prevezla u Urgentni centar.

- Lekari su mu ušili ranu i njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno. S druge strane, Snežana je uhapšena, a budući da je bila agresivna i vidno pijana, urađen je i alko-test koji je pokazao da je u trenutku napada imala više od 1,2 promila alkohola u krvi - rečeno je u policiji.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA