"24 SATA ELEGANCIJE": Izložba, degustacija vina i parada oldtajmera

Trodnevna manifestacija počeće u Belom dvoru ekskluzivnom izložbom istorijskih odela čuvene napuljske kuće "Rubinači"

  • 0

Trodnevna manifestacija "24 sata elegancije 2012" počeće 7. septembra u Belom dvoru ekskluzivnom izložbom istorijskih odela čuvene napuljske kuće "Rubinači", najavila je Kancelarija princa Aleksandra Karađorđevića.

 

Drugo izdanje ove manifestacija biće održano pod patronatom princa Petra Karađorđević i u organizaciji agencije "SuperStar worldwide".

 

Nakon otvaranja gosti će uživati u koktelu i degustaciji vina iz Toskane, a biće i reči o knjizi posvećenoj automobilima kraljevske porodice Karađorđević, autora Miroslava Milutinovića.

 

 

"24 sata Elegancije 2012" je trodnevni događaj, sastavljen od tri segmenta, koji će ponuditi publici raznovrsne sadržaje.

 

Prvi put nakon "Gran pri" trke oko Kalemegdana 1939. godine biće održana jedinstvena parada najlepših oldtajmera koja će slediti rutu, u dužini od 2,7 kilometra, poslednje predratne trke Formule 1 u kojoj je učestvovala i kraljica Marija.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA