NOVI MANIJAK U BEOGRADU: Devojke prvo ispipa, pa onda opljačka!

Manijak u Ulici kraljice Marije danima napada devojke, koje prvo ispipa po intimnim delovima, a onda otima torbe i novčanike. Policija pozvala sve napadnute ženske osobe da podnesu prijave

  • 2

NOVI MANIJAK U BEOGRADU! U Ulici Kraljice Marije na Dorćolu manijak obučen u farmerke i sivu duksericu sa kapuljačom na glavi već nekoliko dana napada devojke. Nakon što ih dobro ispipa po intimnim mestima, napadač poseže za torbom ili novčanikom i nestaje u mraku!

Našoj redakciji, u okviru akcije “Prijavite problem“, proteklih dana javilo se više ženskih osoba koji tvrde da ih je u bivšoj Ulici 27. marta, a sada Kraljice Marije, na Dorćolu, na istom mestu napao isti muškarac, prema čijem opisu se može konstatovati da nije menjao garderobu, tačnije - uvek se pojavljuje isto odeven.

Jedna od napadnutih devojaka M. B. (26) kaže za Telegraf da ju je manijak napao kada se jedno veče vraćala kući sa posla i tom prilikom je pribio u zid "ispipao" i uzeo joj novčanik.

- Bilo je jezivo! Vraćala sam se kući odjednom je ispred mene iskočio manijak obučen u farmerke i sivi duks sa kapuljačom. Naglo me je prislonio na zid potom je rukom prešao po mom telu, da bi na kraju iz torbe izvadio novčanik i pobegao - prepričava nam strašan događaj ova Beograđanka.

Ovo nije jedini slučaj, jer se u našu redakciju javilo još nekoliko devojaka koje su želele da ostanu anonimne, a prema njihovim rečima one su napadnute u istoj ulici i reklo bi se od istog napadača - otprilike iste visine i odeven u istu odevnu kombinaciju - farmerke i sivu duksericu sa kapuljačom na glavi.

Zamenik načelnika SUP-a Palilula Milisav Spasojević kaže za Telegraf da toj stanici nije prijavljen nijedan napad te vrste i poziva sve napadnute sugrađanke da bez straha prijave policiji napade na njih.

- Policija redovno obavlja svoje dužnosti u tom reonu i do sada nije primetila niti je dobila prijave o napadu na sugrađanke. Pozivam sve napadnute devojke da slobodno takve slučajeve prijave policiji, a mi ćemo munjevito reagovati - kaže on.

On dodaje da će pripadnici organa reda posebnu pažnju obratiti na tu ulicu i na rasvetljavanje ovoga slučaja.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sudija

    15. septembar 2012 | 00:42

    Poturite mu nekoliko kung fu ili karate devojaka i brzo ce biti uhvacen!

  • Don

    15. septembar 2012 | 11:28

    Od Vuka do Starine Novaka je Kraljice Marije, a od St. Novaka dole ka Dorćolu je i dalje 27.marta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA