Zbog posete Hilari Klinton zatvaranje pojedinih ulica na Novom Beogradu

Trase auto-puta od Aerodroma "Nikola Tesla" do Palate Srbija, odnosno do Kombank Arene i od Arene do Palate biće zatvorene između 15.30 i 16 sati

  • 0

Pomoćnik direktora policije Srđan Grekulović rekao je da će zbog posete državne sekretarke SAD Hilari Klinton i visoke predstavnice EU Ketrin Ešton Beogradu, a u vreme prolaska gostiju, pojedine ulice biti zatvorene za saobraćaj.

Grekulović je rekao da će već po sletanju na aerodrom na bezbednosti gostiju raditi naše specijalne jedinice, koje će biti angažovane do odlaska gostiju i da će se obezbeđivati cela deonica trase i prostor oko Palate Srbija za vreme posete.

Pripreme za ovu posetu, kako je rekao, počele još pre pet dana, kada su došle kolege iz SAD zadužene za bezbednost državne sekretarke, odnosno policajci iz službe FBI.

On je rekao da su preduzete sve mere i angažovan dovoljan broj policajaca za obezbeđenje prostora na kome će se obaviti poseta i trase kretanja od aerodroma do Palate Srbija.

Grekulović je najavio da će trase od auto-puta od Aerodroma "Nikola Tesla" do Palate Srbija, odnosno do Kombank Arene i od Arene do Palate biti zatvorene u određenom intervalu između 15.30 i 16 sati i da će to najverovatnije biti oko 16 sati.

U vreme prolaska kolone, oko 15 minuta biće zatvorene za saobraćaj obe trake auto-puta, i ona od aerodroma ka gradu i od grada ka aerodromu, najavio je Grekulović.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA