ANTIĆ O BEOGRADU: Nije bilo razgovora ni inicijative o promeni vlasti

Stalne priče o promeni vlasti izazivaju tenzije zbog kojih je atmosfera u kojoj gradski parlement radi loša, rekao je predsednik gradske skupštine

  • 0

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić izjavio je da nije bilo razgovora o eventualnoj promeni vlasti u Beogradu, kao i da do sada nije stigla nijedna takva inicijativa.

Antić je novinarima u Skupštini grada rekao da stalne priče o promeni vlasti izazivaju tenzije zbog kojih je, kako je naveo, atmosfera u kojoj gradski parlement radi loša.

- Molim zato medije da dopuste da se obezbede uslovi da grad normalno funkcioniše - izjavio je Antić.

Postalo nam je pomalo i dosadno da ponavljamo da takvih razgovora nije bilo, naveo je on.

- Takvih inicijativa u zvaničnoj formi nije bilo i, dok ih nema, nemoguće je od nas očekivati da svakodnevno komentarišemo nešto što nije na stolu – rekao je Antić.

On je naglasio da je u ovom trenutku daleko važnije da svi zajedno u gradskoj vlasti pokušaju da daju odgovore na mnogobrojne probleme u gradu i izazove sa kojima se suočavaju.

- Ukoliko neko bude imao inicijativu za promenu vlasti, s njom će i izaći, a tada će ostali učesnici dati svoju ocenu o takvoj inicijativi - dodaje Antić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA