ZIMSKA RADOST: Klizanje na sedam klizališta, cene od 150 do 300 dinara

Beogradska klizališta na otvorenom uglavnom su počela da rade, dok se otvaranje najvećeg, na Adi, gde će i termini i oprema biti besplatni, očekuje u subotu 22. decembra

  • 0

Ove godine klizanje za Beograđane i goste prestonice biće organizovano na pet otvorenih i dva zatvorena klizališta. Najveće će biti otvoreno na Adi Ciganliji, gde će i oprema i termini biti besplatni, dok će se na ostalim klizalištima cene kretati između 150 i 300 dinara.

Beogradska klizališta na otvorenom uglavnom su počela da rade, dok se otvaranje najvećeg, na Adi, očekuje u subotu 22. decembra. Na ostalim otvorenim klizalištima, cene će biti iste kao prošle godine. Klizališta na starom DIF-u i u Spotskom centru "Olimp" biće otvorena 21. 12, a posetioci će na ovaj dan, u terminu od 18 do 19.30 moći da klizaju besplatno. 

Narednih dana očekuje se otvaranje i klizališta na Zemunskom keju.

U hali "Pionir" svakog petka i subote od 22.30 d0 01:.0 radi "Disko na ledu", a cena ulaznica, kao i iznajmljivanja klizaljki je 300 dinara.

(M. S. / Izvor: Blic)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA