BRUKA ZA GSP! Rupa između sedišta u autobusu 65! (VIDEO)

Putnici koji su se vozili na liniji 65 snimili su video-snimak na kojem se vidi rupa za motor između sedišta, otvorena najverovatnije da bi isti mogao da se hladi

  • 1

U OVAKVIM AUTOBUSIMA SE VOZIMO! Na Jutjubu je osvanuo video-snimak koji pokazuje u kakvom stanju su autobusi GSP-a. Naime, u promet je pušteno vozilo čiji se motor lako pregreje čak i na ovako niskim temperaturama.

Otvorena rupa za motor očigledno da GSP-u ne predstavlja toliki problem kao onima koji su se zatekli u dotičnom vozilu. Putnici koji su se vozili na liniji 65 snimili su video-snimak na kojem se vidi otvorena rupa za motor između sedišta, otvorena najverovatnije da bi isti mogao da se hladi.

Zvuk motora je toliko bučan da verujemo da putnici nisu izdržali da u busu budu duže od jedne stanice, a možemo da zamislimo koliko je istovremeno bilo i zagušljivo.

Pogledajte video-snimak i uverite se sami:

(I. D. /Nadlanu.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasilije

    20. decembar 2012 | 21:48

    posto se svaki dan vozim ovom linijom ima jedna 65 koja deluje k'o da je iz srednjeg veka, raspada se bus, imao sam osecaj da cu da propadnem kroz pod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA