“Infostan” časti redovne platiše

U “Ateljeu 212” mogu da kupe jeftinije karte

  • 0

Javno komunalno preduzeće „Infostan” i u 2012. godini nastavlja saradnju sa pozorištem „Atelje 212”, a sve redovne platiše kao i do sada imaju mogućnost da gledaju pozorišne predstave po promotivnim cenama.

Pri kupovini karata moći će da ostvare do 50 odsto popusta, u zavisnosti od toga da li je predstava u domaćoj produkciji ili gostujuća.

Popust pri kupovini moguće je ostvariti sa uplatnicom objedinjene naplate na kojoj je naznačeno „Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze”, pri čemu se povlašćena kupovina odnosi na celokupni repertoar „Ateljea 212”.

Pored ovog pozorišta, „Infostan” u saradnji sa pozorištem „Dadov” takođe nudi svim redovnim platišama mogućnost da po povoljnim cenama, počev od 200 dinara gledaju sve predstave sa redovnog repertoara ovog pozorišta.

Napominjemo da broj predstava koje ažurni korisnici mogu da pogledaju u „Dadovu” i „Ateljeu 212” nije ograničen.

Sve potrebne informacije o akcijama i promocijama istaknute su i na internet-stranici ovog preduzeća u Kutku za redovne platiše. JKP „Infostan” i ovom prilikom zahvaljuje svim korisnicima koji na vreme plaćaju račune za utrošene komunalne usluge.

telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA