Otrovana dva psa u Šumicama, jedan uginuo

Najnoviji, treći slučaj trovanja pasa u parku kod SC "Šumice" u ovoj godini posebno zabrinjava zato što je otrov prosut u blizini obdaništa

  • 15

Trovanje pasa ne prestaje, a najnoviji slučaj dogodio se jutros kod SC "Šumice", kada je zasad nepoznata osoba prosula otrov, od kojeg je jedan pas uginuo, dok je jedan zadobio trovanje.

Ono što posebno zabrinjava u ovom slučaju jeste to što je otrov prosut u blizini obdaništa. Zasad se ne zna koji je otrov u pitanju.

Ovo je već treći slučaj ove godine da su u park kod "Šumica" otrovani psi. Dva psa uginula su 10. januara pošto su otrovani hemikalijom u vidu ljubičastih granula, a nekoliko dana pre toga još dva psa su otrovana, ali su veterinari uspeli da ih spasu.

(M. R. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikac

    17. februar 2013 | 19:57

    Sa takvim stavom, ja te ne bih pustio s uzice. Ti si divljak i pasivni agresivac. Više se plašim takvih kao što si ti nego životinja. Ceo život sam na Novom Beogradu gde ima lutalica, i nikada me nijedan nije napao. Ali zato moju baku jesu dva narkomana. Nisi ti ni video civilizaciju. p.s. ne sramoti muški rod sa tim strahom od kuca

  • Svetac

    17. februar 2013 | 19:59

    Bravo i treba sve ih potmaniti pre dva dana umalo nisu dete pojeli kad se vracalo iz skole na miljakovcu

  • Srdjan Bg

    17. februar 2013 | 20:02

    Ti nisi normalan ili ne znas sta pricas,tebi i slicnima je mesto u ustanovama za mentalno obolele,taj isti otrov moze i dete da uzme a umire se u najgorim mukama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA