BUDITE HUMANI NA BIR FESTU: Vaših 99 dinara za pivo ide za pomoć oboleloj deci!

Ukupno 16 timova, čiji su kapiteni poznate ličnosti aktivne na društvenim mrežama, boriće se da natoče što više piva i na taj način osvoje sredstva koja će biti usmerena u humanitarni fond po njihovom izboru

  • 1

Ukoliko vas pogađaju sve učestalije priče o obolelim mališanima, čiji roditeji nemaju dovoljno sredstava da im omoguće skupa lečenja u inostranstvu, pridružite se novoj akciji na ovogodišnjem Bir Festu − "Hepi kontest".

Vrlo je jednostavno: dođite na Ušće, popijte kvalitetno pivo za 99 dinara i družite se sa nekoliko poznatih ličnosti.

Ideja je sledeća: ukupno 16 timova, čiji su kapiteni poznate ličnosti aktivne na društvenim mrežama, boriće se da natoče što više piva i na taj način osvoje sredstva koja će biti usmerena u humanu svrhu ili humanitarni fond po njihovom izboru. Svakog dana takmičiće se po četiri tima, a pobednički timovi prva četiri dana, sastaće se u nedelju u finalu.

Tim koji u nedelju natoči najviše piva odneće i sav novac koji su ostali timovi tokom festivala prikupili i koji će se sliti u njihovu kasu. Članovi pobedničkog tima, kao i sredstva prikupljena za društveno-odogovorni cilj koji su oni odabrali biće predstavljeni posetiocima poslednjeg dana Bir Festa na glavnoj bini festivala.

Takmičenja će biti organizovana svakog dana za vreme Bir Festa od 14. do 18. avgusta na "Hepi kontest" štandu u periodu od 18 do 20.30 sati. Po promotivnim cenama na raspolaganju će biti piva: "guinness", "budweiser budwar", "erdinger" i "grimbergen".

Kapiteni timova će pred Belgrade Beer Fest obavestiti javnost, medije i svoje fanove na društvenim mrežama o cilju za koji se bore.

Neke od javnih ličnosti koje će prodavati pivo u okviru ove akcije su: Inspektor Blaža, Rambo Amadeus, Đule Van Gogh, Aleksandar Jovanović, Branislav Trifunović, Sergej Trifunović, Tijana Dapčević, Ivan Zeljković, Ivana Peters, Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Irina Radović, Slavko Beleslin, Željko Vasić, kao i popularni tviteraši @NichimIzazvan, @Istok, @celava_ti_mama, @ignjat_se_zovem.

Opširnije o akciji koju je pokrenuo bloger pod imenom "Ničim izazvan" možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA