Brutalan napad na kontrolora Bus plusa

Na okretnici linije 88 u Zemunu napadnuta je kontrolorka J. B. Među udarcima koje je dobila, koban je mogao biti udarac u glavu. Slučaj je prijavljen policiji

  • 18

Apeks solušn tehnolodži objavio je da se večeras dogodio još jedan brutalan fizički napad na jednu od radnica, kontrolorku J.B.

"Mlada putnica na liniji 88 koja je odbila da plati uslugu prevoza ili napusti vozilo, našu radnicu je najpre zasula bujicom uvreda, posle čega je na insistiranje ostalih putnika, ipak napustila vozilo. Autobus je nastavio svoj put od Banovog brda, gde se incident dogodio, do svoje krajnje stanice u Zemunu. Tamo je, međutim, već čekala mlada putnica u društvu prijatelja, koji je do odredišta dovezao automobilom, navodi se u saopštenju, i dodaje: 

"Usledio je fizički nasrtaj na kontrolorku J. B., propraćen uvredama i pretnjama mladog para. Među udarcima koji su usledili, koban je mogao biti udarac u glavu kontrolorke, koja se nedavno vratila sa bolovanja posle moždanog udara i komplikovane operacije, upravo na delu lobanje u koji je udarac primila – saopštavaju iz Apexa. Užasnuti smo, ali i presrećni što je ovaj incident završio bez težih posledica",  ističu u ovoj kompaniji.

J. B. je odmah primljena kod svog nadležnog lakara, a slučaj je prijavljen policiji.

"Veoma smo zabrinuti zbog ovakve situacije”, kaže Sava Terzić, jedan od manjinskih vlasnika ove kompanije.

”Ne možemo ostati nemi nad nasiljem kojem su izloženi kontrolori. Verbalni napadi, omalovažavanja i ponižavanja svakodnevica su naših radnika. Oni su besprekorni ljudi bez ikakve realne krivice za eventualne probleme putnika. Niti kontrolori, niti Apex u celini, mogu odlučivati o pitanjima koja prevazilaze njihove nadležnosti", dodao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joksi15

    7. novembar 2013 | 23:46

    Strašno! Znači, danas ne smeš da obavljaš svoj posao, iz straha da ti se nešto ne desi?! Pa šta joj je žena skrivila? Nemaš kartu - nemaš! Izađi i to je to! A ova još sa ekipiicom došla i to KOLIMA da leči svoje frustracije na ženi koja obavlja svoj posao! Ako vam se ne sviđa Bus Plus, idite kod njih i kod bivšeg gradonačelnika, pa lečite svoje frustracije tamo, a ne na ni krivim ni dužnim ljudima!

  • Vlasta

    7. novembar 2013 | 23:43

    Stoko vozi se taksijem ako ti bus ne valja.

  • Djoka

    8. novembar 2013 | 03:02

    U Njujorku koji ima stanovnika kao cela Srbija videćete ljude kako čekaju u redu jedan po jedan da udju u autobus i to isključivo na prednja vrata. Prilikom ulaska poniste kartu i to je to. Niko se ne buni, niko se ne gura i niko bez karte i ne pokušava da udje u autobus a kontrolori ne postoje jer nema potrebe za njima. A voze se autobusima po Njujorku raznorazni frikovi i budale, mnogo veće nego po Srbiji pa opet niko i ne pomišlja da uopšte udje u bus bez karte. Napad na vozača autobusa kažnjava se zatvorom do 7 god. Možemo mi da pričamo o nekoj hiljadugodišnjoj kulturi ali Srpski narod je kulturu i ljubaznost odavno izgubio, postali smo stoka. Tek kad pobegnete iz Srbije vidite koliko smo mi necivilizovani i zaostali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA