LOPOVI PROMENILI ĆUD: Automobili više nisu zanimljivi, sada kradu točkove! (FOTO)

Već dva automobila na Ceraku ostala su preko noći bez svih točkova. Ipak, u MUP-u tvrde da su identifikovali lopove

  • 23

Građani koji žive na Ceraku više ne mogu da budu sigurni da će, kada ostave auto na parkingu, ujutru isti zateći bez ikakvih oštećenja. U poslednje vreme lopovima nisu zanimljiva sama vozila već njihovi točkovi, pa su već dva automobila ostala bez sva četiri točka.

- Pretpostavljam da su lopovi preko noći ukrali točkove. U pitanju je bio auto koji je bio parkiran pored mog. Mislim da bi neko trebalo da reaguje da sutra ne bismo svi ostali bez točkova. Interventna policija po ceo dan patrolira po kraju, ali uglavnom zaustavljaju klince u trenerkama sa kapuljačama na glavi... Čitao sam u medijima i o organizovanoj ekipi vulkanizera koji plaćaju klince da buše gume po kraju i razbijaju šoferke po parkinzima kad nema posla, pa mi nije svejedno – navodi čitalac Telegrafa.

Kako navode u policiji, njima su prijavljene krađe sva četiri točka sa automobila u dva navrata. Jedna se dogodila u noći između 10. i 11. novembra, a druga između 13. i 14.

- U pitanju su bili automobili marke "mazda 6" i "honda" beogradskih registarskih oznaka. Policija je izvršila uviđaj, pojačana je pozornička i patrolna delatnost na mestima gde su prijavljene krađe, a angažovanje policije rezultiralo je identifikovanjem osoba za koje se sumnja da su izvršili ovo krivično delo teške krađe – navode u MUP-u.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikiveliki

    19. novembar 2013 | 16:52

    Vlado, ti si obicna srbijanska majmuncina...Ti znas o japancima skote:((((????

  • james 6

    19. novembar 2013 | 18:09

    ne zameri mu! verovatno nikada nije vozio Japance,pa nema pojma o cemu pricha :)

  • Miki

    19. novembar 2013 | 17:08

    Isto se i meni desilo na VELIKI PETAK 2010god na Mirijevu kad sam ziveo,skinuli zadnji levi tocak sa alu felnom,pokusali i prednji levi ali izgleda da je neko naisao ili sta vec pa nisu uspeli,srafove pobacali po travi,ruke im se osusile dace bog,jel su me pokrali na najveci SRPSKI praznik....bili su posteni pa su mi ostavili auto na velikom kamenu,da nisu ostetili bi i disk.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA