STARI INTERKONTINENTAL SIJA PUNIM SJAJEM: Otvoren Crowne Plaza (FOTO)

Gosti imaju u ponudi 416 soba, 12 sala za sastanke, dva restorana, lobi barove, kao i poslastičarnicu. Hotel ima i fitnes i spa centar, kao i najveći hotelski bazen u Srbiji. Prvi gosti od 30. decembra

  • 4

Renovirani bivši hotel Interkontinental - Crowne Plaza, u čiju rekonstrukciju je Delta holding uložio 40 miliona evra i koji zauzima površinu od 33.000 kvadratnih metara, danas je svečano otvoren, a prvi gosti će, prema najavi direktora Živorada Vasića, biti primljeni 30. decembra.

- Gosti imaju u ponudi 416 soba, 12 sala za sastanke, dva restorana, lobi barove, kao i poslastičarnicu. Hotel ima i fitnes i spa centar, kao i najveći hotelski bazen u Srbiji veličine 20 puta sedam metara. U hotelu ima i "tihih soba" u kojima se gostima garantuje potpuni odmor, a ima i soba koje su ukrašenje lavandom i garantuju gostima miran san - rečeno je na otvaranju Crowne Plaze.

Noćenje u hotelskim sobama koštaće između 130 i 160 evra, ali to, kako kažu u upravi hotela, podrazumeva i cenu doručka, interneta...

Generalni direktor hotela Živorad Vasić rekao je na svečanosti da je u poslednjih 12 meseci na projektu bilo angažovano između 800 i 1.000 radnika kako bi se ispoštovali svi rokovi.

Miroslav Mišković prisustvovao je otvaranju hotela i u neformalnom obraćanju novinarima je rekao da mu se sviđa hotel, ali je odbio da odgovara na ostala pitanja.

Delta Holding i InterContinental Hotels Group (IHG) 25. 6. 2008. potpisali su u Beogradu menadžment ugovor koji osigurava najkvalitetnije partnerske odnose u rukovođenju novim hotelom.

Inter Continental Hotels Group u svom sastavu ima lanac hotela: Inter Continental, Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Indigo, Hualuxe, Even...

Crowne Plaza je hotelski lanac koji predstavlja mrežu hotela visoke kategorije namenjenih, pre svega, poslovnim ljudima.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drgag

    23. decembar 2013 | 16:32

    Banda.

  • Fizioterapeut

    30. januar 2014 | 07:08

    Najveći hotelski bazeni ne jedan bazencic kao u Plazi,se nalaze u hotelu Izvor u Aranđelovcu...pogledajte sajt...sve ce vam biti jasno...ovaj bazen Plazi je kao srednji bazen u Izvoru...a ima jos 5 bazena...toliko o tome...

  • Т.М.

    24. decembar 2013 | 09:20

    Meh...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA