ZBOG UČESTALIH NAPADA: Vozači javnog prevoza i kontrolori najavili protest

Nakon protesta predsedniku Privremenog organa Beograda i ministrima unutrašnjih poslova i pravde, biće upućeni predlozi za rešavanje problema napada na saobraćajno osoblje

  • 5

Vozači u javnom prevozu, kontrolori i vozači autobusa privatnih prevoznika najavili su za četvrtak, 9. januar, zajednički protest zbog učestalih brutalnih napada na njih.

Kako se navodi u saopštenju sindikata GSP "Beograd", miran jednočasovni protest biće održan na Zelenom vencu, a prisustvovaće mu i nekoliko vozača koji su bili žrtve fizičkih napada, kao i nekoliko očevidaca.

Nakon protesta predsedniku Privremenog organa Beograda i ministrima unutrašnjih poslova i pravde, biće upućeni zahtevi i predlozi za rešavanje problema napada na saobraćajno osoblje.

Njima će biti predloženo da se u sva vozila gradskog prevoza uvede video-nadzor, pooštre kazne za napadače, ali i direktno umrežavanja panik-tastera, GPS uređaja i video-nadzora u vozilima, sa policijskim stanicama u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir Putin

    5. januar 2014 | 15:03

    Kad bih vozaci autobusa manje sekli vozace automobila i neponasali se bahato niko ih nebi dirao,a kontrolori su bezobrazni i provociraju...zato pamet u glavu da nebi dobijali batine uljudite se seljani...

  • Cobi ns

    5. januar 2014 | 14:19

    Žalosno je da ljudi moraju sami o sebi da brinu....rade svoj posao i za to dobijaju batine??!!Gde to ima u civilizovanom svetu,gde nas navodno vode novi Domanoviċi....

  • Student

    5. januar 2014 | 17:44

    Original Putin je pismen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA