RASPAD, TRULEŽ, MEMLA: Užasni uslovi za decu u KBC Zemun! (FOTO)

Fotografije jezivih uslova na pedijatrijskom odeljenju KBC Zemun pojavile se na Fejsbuku. Roditelji spavaju na podu, a deci se serviraju hladni obroci

  • 14

- Jedan poučan album,ukoliko vas zlo natera da krenete u ovom pravcu,bežite glavom bez obzira, inače će i Vama i Vašem detetu, ostati dugotrajne "uspomene" na ovo leglo zaraze - napisala je na Fejsbuku Verica Večerinac.

Ona je postavila stravične fotografije koje oslikavaju jezivo stanje u pedijatrijskom odeljenju u KBC Zemunu. Takođe, navodi da žene nemaju pravo da pripremaju mleko za svoje bebe.

-  Od 8 obroka,koje je moja beba imala tamo samo jedan je bio ugrejan. Kupila sam im i dala Aptamil comf.1, a isto veče dobila bočicu prokuvanog kravljeg mleka koje ni u snu ne bih smela detetu da dam...sreća da sam probala. Kad sam pitala šta je ovo,  sestra mi je pokazala spisak na kom uopšte nema našeg Aptamila. Nemam više snage da pričam dalje - navela je Verica.

Ostale fotografije jezivog stanja u KBC Zemun možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MMilan

    14. januar 2014 | 16:16

    A jeste li videli nove cipele ministarke Slavice

  • Gastarbajter

    14. januar 2014 | 16:14

    Sta reci osim uzas......sramota....pa na sta idu pare iz budzeta???? Alooo....politicari....budite bar jednom ljudi i da se resavaju ovakvi problemi.....

  • Vladimir

    14. januar 2014 | 16:33

    Ovo je istina 100% mogu licno da posvedocim .moje dete i supruga sa njom su lezali deset dana . Bebe su na prvom spratu a majke na trecem kada sidje da podoji bebu romkinja joj legne u krevet i nece da ustane a nocu samo jedna dezurna sestra na odeljenju. Presiroka tema za komentar na tekst.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA