Gde u provod u Beogradu posle četiri ujutru? (FOTO)

Svemirska kafana, Brodarac, Hua Hua i Mint samo su neki od klubova koji u prestonici rade dok svi ostali spavaju. Gde vi najviše volite da izlazite?

  • 18

Mnogi veseljaci potvrdiće vam da nema ničeg goreg nego kad vam u jeku zabave i dobre atmosfere muzika naglo počne da se utišava, a konobar priđe i postavi najdosadnije pitanje: "Poslednja tura, šta pijete?“.

Maleri tada krenu u seriji, jer baš to veče nemate u društvu nikoga ko je raspoložen da žurku nastavi u svom stanu. Pomisao na odlazak kući iritantan je koliko i nemogućnost kupovine piva u dragstoru, dok istovremeno ne znate gde biste mogli da nastavite provod...

Evo nekoliko klubova koji vas u tim situacijama neće izneveriti.

Svemirska kafana (Ispod Brankovog mosta)

Apsolutni broj jedan kada je u pitanju nepostojanje radnog vremena i ograničenje zabave. Iako se nalazi na Starom sajmištu, što u zimskoj sezoni nije baš najprimamljivije, Svemirska kafana sinonim je za dobar i kvalitetan after. Idealno je mesto za sve ljubitelje alternativne klupske scene, poznato po nastupima stranih i domaćih di-džejeva. Izdvaja se i po negovanju raznovrsnih muzičkih žanrova, od hip-hopa do moderne elektronike.

Brodarac (Sajmište 6)

Zasitili ste se elektronike i treba vam mesto gde će reportoar da vas gađa u srce i dušu? Jedna reč – Brodarac. Haos nastaje isključivo između 3 i 4 sata ujutru i idealno je mesto za one koji dobar provod ne računaju bez narodnjaka.

Mint (Đušina 7)

Potrudite se da u Mint ne odete isuviše kasno jer postoji mogućnost da ostanete u koloni koja se neizostavno formira na ulazu oko 4 sata. Godinama unazad, Mint je sigurno mesto za after, gde se žurke ponekad produže i do prepodnevnih sati. Uz kvalitetne nastupe domaćih i stranih di-džejeva, protok vremena u Mint ne postoji.

Atomic clubbing (Atom i Baraka)

Putujući projekat "Atomic clubbing“ gostuje u klubovima Atom (Cara Dušana 13) i Baraka (Karađorđeva 13). Poznat je po maratonskim andergraund žurkama koje traju do kasnih prepodnevnih sati. Idealno mesto za lubitelje tek haus zvuka, ali i za one koji vole dram, minimal ili tehno.

 

Hua Hua (Ada Ciganlija)

Jedan od najstarijih i najpopularnijih beogradskih splavova u kojem prava žurka počinje tek oko tri sata. Idealan je za one koji su se prethodno zagrevali u nekom kafiću ili klubu na Adi. Zbog velikih gužvi, za ulazak je često neophodna rezervacija, čak i ako dolazite u sitne sate.

(Telegraf.rs / Izvor: 24 sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šole

    20. januar 2014 | 22:51

    Koje korisne informacije od životne važnosti za život u srbistanu

  • neispavan

    20. januar 2014 | 23:14

    Posten svet oko njih ne spava. Drogirani, pijani, bucni.....

  • misa tumbas

    21. januar 2014 | 01:28

    kad vidis devojku u 4 ujutro u kaficu...budi budala pa je ozeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA