Mali: Most Zemun-Borča ima nemerljiv značaj! (FOTO)

- Ovaj most je značajan jer će omogućiti da se ovaj deo dalje razvija kada je reč o privrednoj aktivnosti jer gde je infrastruktura tamo je i zemljište prijemčivije za investitore - kaže predsednik Privremenog veća Beograda

  • 2

Most Zemun - Borča najveća je investicija u oblasti infrastrukture na teritoriji Beograda i ima nemerljiv značaj budući da spaja glavni grad i južni Banat, poručio je danas predsednik Privremnog organa Siniša Mali i naglasivši da je reč o zajedničkom projektu grada i vlade.

Mali je ukazao da most ima nemerljiv značaj kako za ovaj deo Beograda, budući da spaja Novi Beograd sa Palilulom i naseljem Borča što će im omogućiti bolju komunikaciju, ali i za celu Srbiju.

- Ovaj most je značajan jer će omogućiti da se ovaj deo dalje razvija kada je reč o privrednoj aktivnosti jer gde je infrastruktura tamo je i zemljište prijemčivije za investitore - rekao je Mali novinarima nakon obilaska mosta zajedno sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i ministrom saobraćaja Aleksandrom Antićem.

Mali je zahvalio svima koji su učestvovali u projektu izgradnje mosta do sada, predsedniku Nikoliću, Antiću, ambasadoru Kine Džangu Vanšuu.

- Ovo je zajedničku projekat Vlade Srbije i grada i samo tako možemo da završavamo projekte koji su bitni za grad i Srbiju - poručio j Mali.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Моторциклиста

    22. januar 2014 | 21:28

    Како вас није срамота,па били сте против градње ономад.

  • sale

    23. januar 2014 | 02:56

    Posto se ovaj most nije sam gradio zadnje dve godine zanimljivo je da se privremena uprava kiti sa necim sto je Djilas odradio prakticno u celosti. Ne varim ni djilasa ali ovo samo pokazuje kolike radikale imamo na vlasti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA