Ova žena je krala oluke s biblioteke u Beogradu! (VIDEO)

Za sada neimenovana žena, majka četvoro dece ukrala je oluke, isekla ih, ispresovala i prodala na jednom otpadu. Za to je dobila 2.500 dinara. Policija je iseckane ostatke vratila biblioteci

  • 16

Policija je pronašla lopova, koji je 21. januara u ranim jutarnjim satima otkinuo i odneo šest metara bakarnog oluka asa biblioteke "Milutin Bojić" u beogradskom naselju Ovča.

Zahvaljujući snimku sa sigurnosnih kamera biblioteke i brzoj reakciji policije uhvaćena je za sada neimenovana žena, majka četvoro dece.

Ona je prema saznanju direktora biblioteke "Milutin Bojić" ukrala oluke, isekla ih, ispresovala i prodala na jednom otpadu.

Za to je dobila 2.500 dinara.

Policija je oduzela iseckane ostatke oluka od vlasnika otpada i predala ih biblioteci.

(K.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    23. januar 2014 | 18:10

    Bitno da je nju policija odmah uhvatila za 2000 din a ovi klenovi tzv politicari sto kradu po milione uzivaju slobodu!!!!

  • anka

    23. januar 2014 | 17:36

    I sta mislite sta je nateralo ovu jadnu zenu na ovo?

  • Lopovi

    23. januar 2014 | 19:04

    Meni su lopovi( verovatno roditelji petoro - sestoro dece) ukrali bakarne cevi od gasa! Sva sreca da su bili precizni jer je gas radio, a zivim pored trafo stanice inace!! Ne zelim da pomislim sta je sve moglo da se desi da je neko zapalio sibicu I slicno!! Odosmo moja porodica, ja I komsiluk u vazduh. Krali su nam I oluke zbog pisljive sice koje ce da daju na parizer I hleb. NE SAZALJEVAM OVU MAJKU( zbig licnr situacije, nerviranja I troska). Idi pa radi. Na njivi u selu cisti ulice ako nemas .obrati se za pomoc ustanovama. Ali dokle vise da se trpi ovaj bezobrazluk dokle???? Meni su napravili lopovi mnogo vecu stetu nego sto su dobili. RAD RAD RAD a ne lopovluk. I ne razumem ljude koji zive u bedi I radjaju toliko dece. Oni unistavaju tako I zivote neduznih bica koja se muce od rodjenja. Zacarani krug siromastva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA