DETALJI PUCNJAVE NA ZVEZDINOG VOĐU: Napadač sa plavom jaknom sasuo 8 metaka u Gagu dok se vraćao iz teretane! (FOTO)

Vasić upucan na mestu gde je često dolazilo do sukoba između "Delija" i "Grobara" * Vraćao se iz teretane u trenutku napada * Napadač imao plavu jaknu i kapuljaču

  • 21

Dragan Vasić Gaga, vođa navijačke grupe "Ultra bojs", upucan je sa više od pet metaka kod stadiona "Rajko Mitić", a napadač još uvek nije identifikovan.

Vasić je, inače, delegat Skupštine fudbalskog kluba Crvena zvezda i jedan je od viđenijih ljudi na Zvezdinom Severu.

Printskrin: Youtube/MrRedStarBelgrade Printskrin: Youtube/MrRedStarBelgrade

Kako Telegraf saznaje, do napada je došlo danas kada se Vasić kretao od teretane do obližnje zgrade u kojoj živi, a napadač je imao plavu jaknu i kapuljaču!

Saznajemo da je Vasiću povređena je natkolenica i potkolenica. Na natkolenici je samo prostrelna rana, a na potkolenici će biti postavljen spoljni fiksator. On je trenutno svestan i nije životno ugrožen i nema velikiš oštećena krvnih sudova.

Na Vasića je ispaljeno osam metaka, ali kako tvrdi portparol Hitne pomoći Nada Macura, samo su dva zadala prostrelne rane.

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    10. februar 2015 | 16:49

    Gaga konkretno nije niti lopov niti kriminalac,licno ga poznajem i on je jedan od retkih pravih navijaca,ne huligana

  • Dragan

    10. februar 2015 | 15:59

    Delegat,vidjen covek,samo jos u skupstinu da ga predloze. Srbijo majko mila,oces li se ikada otarasiti krimosa i lopova politicara.

  • neo

    10. februar 2015 | 18:18

    Kazu da je svadja zbog parking mesta. I od 8 ispaljenih metaka samo ga je dva pogodile prostrelne rane po nogama-taj sto je pucao izgleda zaboravio sociva da stavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA