Zvezda apeluje da navijači ne idu u Atinu! PAO odbio razmenu ulaznica!

Domaćin i organizator ove utakmice odbijanjem predloga o razmeni karata poslao jasnu poruku da nije u stanju da garantuje bezbednost

  • 11

Košarkaški klub Crvena zvezda neće organizovano voditi navijače na meč Panatinaikosa u Atini, koji je na programu u petak 13. februara od 20.45.

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Osim činjenice da je Crvena zvezda Telekom najgledaniji tim u Evroligi sa prosekom od 15.597 gledalaca po meču, crveno-beli ove sezone značajnu podršku imaju i na gostujućim terenima u ABA ligi, ali i na evrosceni. Međutim, u sedmom kolu E grupe Top 16 faze Evrolige u duelu sa Panatinaikosom u Atini Zvezda će biti lišena pomoći svojih vernih navijača.

Naime, čelnici Panatinaikosa odbili su zahtev rukovodstva Crvene zvezde da se razmene ulaznice, odnosno da po principu reciprociteta određeni broj karata Zvezda dobije za utakmicu u Oaki, a da u revanš meču u Kombank areni identičan broj ulaznica pripadne Panatinaikosu. Odbijanje ovog predloga čelnici Panatinaikosa opravdali su bezbednosnim razlozima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Shodno takvoj odluci KK Crvena zvezda neće biti u prilici da obezbedi ulaznice i neće voditi navijače u Atinu u sopstvenoj organizaciji, pa samim tim neće snositi bilo kakvu odgovornost ukoliko navijači samostalno budu odlučili da krenu put Grčke. O svemu ovom KK Crvena zvezda će poučena lošim iskustvima iz meča sa Galatasarajem u Istanbulu, kao i nedavnim incidentima na utakmici Galatasaraj – Makabi, obavestiti čelnike Evrolige, kako bi se to unapred jasno stavilo do znanja i na taj način Zvezdu lišilo bilo kakve odgovornosti.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da ne putuju u Atinu, jer je domaćin i organizator ove utakmice odbijanjem predloga o razmeni karata poslao jasnu poruku da nije u stanju da garantuje bezbednost. Iz tog razloga još jednom pozivamo navijače da ne putuju u Atinu na meč sa Panatinaikosom, jer će se na taj način preduprediti bilo kakvi eventualni problemi," zaključuje se u saopštenju kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Charlie

    10. februar 2015 | 17:24

    Delije i zvanicno najbolji navijaci na svetu postavljaju standarse i nabijaju zestoke i neizlecive komplekse.KK Crvena Zvezda je ubedljivo najgledaniji tim na svom terenu u evro ligi sto je mnogima trn u oku i ne mogu da se pomire sa tom istinom.Zvezda ce ove sezone popuniti vise od polovine budzeta iz sopstvenih prihoda sto je recimo misaona imenica i nezamislivo za kk secanje nis na cije utakmice se godinama unazad ulazi za dzabaka. Tamo niko ziv ne placa ulaznicu, aa scenario ulaska u halu je uvek isti.Vodje uvode ostale bez karte i uz pomoc obezbedjenja.Zasto nikada na jednoj utakmici kk bankrot nis nije nije objavljen zvanican podatak koliko je gledalaca prisutno sa placenim ulaznicama. Zato sto bi ih onda u stvarnosti bilo 800-900 i to onih postenih koji uvek placaju ulaznice i pukla bi velika sramota i bruka. Ovako, sami se nekako prebroje uz pomoc portparola sa jednog ''sportskog'' tv kanala i nastavljaju da se medjusobno lazu. I to je jedan od razloga zasto ce Zvezda i sledece sezone sigurno igrati u evro ligi bez obzira na plasman u aba ligi, a sto sa kk katastrofa nis nece biti slucaj. Ima jos dosta razloga zbog kojih kk kalimero nis vise nikada nece priviriti u elitu i to bord evro lige dobro zna.

  • CuDna SuMa

    10. februar 2015 | 15:39

    E steta..

  • Сима

    10. februar 2015 | 15:03

    А испод жита?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA