Air Serbia zatvara poslovnice u Nišu, Novom Sadu i Užicu

Ova odluka je, kako kažu, došla kao logičan korak nakon opadanja broja kupljenih karata u tim poslovnicama

  • 5

"Air Serbia" je u procesu zatvaranja poslovnica u Nišu, Novom Sadu i Užicu, u skladu sa poslovnom politikom smanjenja troškova i efikasnijeg poslovanja, rečeno je danas u nacionalnoj avio-kompaniji.

Air Serbia ostvarila rekordni profit u 2016: Zarada od 0,9 miliona evra!

Ova odluka je, kako kažu, došla kao logičan korak nakon opadanja broja kupljenih karata u tim poslovnicama, budući da su se navike savremenih putnika vremenom značajno promenile.

- Naši gosti danas su više zainteresovani za kupovinu karata preko interneta, kontakt centra i ovlašćenih turističkih agenata, što je trend koji se primećuje i kod većine drugih svetskih avio-kompanija. "Air Serbia" mora da se menja u skladu sa tehnološkim promenama i promenama uslova na tržištu - naveli su iz kompanije.

Pored toga, kako dodaju, dva poslovna prostora od tri navedene poslovnice, "Air Serbia" je morala da iznajmljuje, što je bio dodatni trošak, koji nije bio racionalan.

Foto: Tanjug/ER Srbija

- Da bismo mogli da izađemo u susret potrebama i očekivanjima naših gostiju, unapredili smo našu veb stranicu ove godine i nastavili smo da blisko sarađujemo sa turističkim agencijama da bi karte što lakše mogle da se rezervišu i kupe - dodali su iz kompanije.

Glavne poslovnice u Beogradu, koje posećuje značajan broj klijenata i koje predstavljaju ne samo mesto prodaje karata već i servisni centar, nastavljaju sa redovnim radom, poručili su iz kompanije "Air Serbia".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    14. avgust 2017 | 18:40

    U jednoj Francuskoj na svakom mestu postoje poslovnice avio kompanija, ali mi Srbi smo mnogo napredan narod i sve može preko interneta jer 100% građana Srbije ume da koristi i ima pristup internetu pa nam poslovnice nisu potrebne.

  • Dejan

    14. avgust 2017 | 19:35

    U Frankfurtu na svakom koraku imaju aviokompanije svoja predstavnista...I ako se karte kupuju 97% preko interneta,jos ni jedna kompanija nije zatvorila lokal...

  • Košava

    14. avgust 2017 | 18:23

    Svaka čast Vucicu kakve nam strane "investitore" dovodiš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA