Najjači oglas za posao: Lilly zapošljava 10 menadžera, a pogledajte kakvo su iznenađenje spremili za kandidate! (FOTO)

Šarena zavrzlama privukla je pažnju i brojnih čitalaca dnevne štampe kojima se najviše dopao nesvakidašnji duhoviti ton oglasa koji najbolje opisuje atmosferu ovog domaćeg lanca drogeria

  • 1
Foto: Promo

Društvene mreže eksplodirale su nakon današnjeg objavljivanja Lilly-evog oglasa za posao u kojem kompanija traži 10 pripravnika na poziciji regionalnog menadžera i to putem do sada neviđenog konkursa.

Šarena zavrzlama privukla je pažnju i brojnih čitalaca dnevne štampe kojima se najviše dopao nesvakidašnji duhoviti ton oglasa koji najbolje opisuje atmosferu ovog domaćeg lanca drogeria.

Iz kompanije poručuju da je drugačiji način pozivanja kandidata definitivno bio dobar potez, imajući u vidu da je posle samo jednog dana od objavljivanja konkursa na adresu Lilly-a stigao veliki broj prijava.

Maštovit i šaljiv pristup poslodavaca pri zapošljavanju novih kandidata nije uobičajena stvar, te verujemo da će ih takva praksa očekivati i na budućem poslu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    23. septembar 2017 | 15:39

    Kol'ka je (pocetna) plata, koje pogodnosti jos vasa firma nudi, kakvo bi bilo moje radno vreme? Sta je u opisu mog radnog mesta? Zbog cega ste bas vi prava firma za koju bih trebao da radim? Da pitamo i mi vas, da ne bude posle nismo se razumeli... ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA