Otkazuje se 300 letova niskobudžetne aviokompanije za ove destinacije!

Putnike će obavestiti o otkazivanju letova SMS-om ili mejlom, a biće im ponuđeni alternativni načini da putovanje obave ili povraćaj novca za kartu

  • 0

Iz niskobudžetne aviokompanije Ryanair saopštili su da su zbog najavljenog štrajka kabinskog osoblja prinuđeni da otkažu 300 letova sledeće srede i četvrtka.

Ryanair iz Srbije leti ka pet destinacija, a u planu im je da prošire poslovanje

U pitanju je 200 letova u Španiju i iz Španije i po 50 letova za Portugal i Belgiju ili 12 odsto od ukupne ponude za ta dva dana, saopštila je kompanija na Tviteru.

Putnike će obavestiti o otkazivanju letova SMS-om ili mejlom, a biće im ponuđeni alternativni načini da putovanje obave ili povraćaj novca za kartu.

Sindikati kabinskog osoblja u pomenute tri zemlje pozvali su na štrajk u cilju povećanja zarada i poboljšanja uslova rada.

Ryanair smatra sindikalne zahteve neopravdanim i saopštili su da oni štete interesima putnika. Stjuardese, tvrdi kompanija, imaju godišnja primanja i do 40.000 evra, pišu ekonomskevesti.com.

Tu nije kraj, jer za petak ove i utorak sledeće nedelje štrajkom prete i piloti Ryanair-a u Irskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA