9

Reakcija Elektroprivrede Srbije povodom požara u Nišu

Uzrok požara je nemar nekog građanina koji je u više navrata palio vatru i kontejnere koji su se nalazili u blizini ovog objekta

Milorad Grcic
Foto: Promo

Milorad Grčić, v. d. direktor “Elektroprivreda Srbije” oglasio se povodom požara u zgradi Elektrodistrubucije Niš:

U požaru koji se dogodio u trafostanici “Centar 2″ i zgradi elektrodistribucije u Nišu, načinjena je velika materijalna šteta. Međutim, najvažnije je da je zahvaljujući prisebnosti zaposlenih sprečen gubitak ljudskih života.

EPS investira 500 miliona evra u obnovu HE do 2025!

Uzrok je nemar nekog građanina koji je u više navrata palio vatru i kontejnere koji su se nalazili u blizini ovog objekta. Međutim, ovo je još jedan dokaz da je premijer Aleksandar Vučić apsolutno u pravu kada kaže da moramo menjati našu svest.

Moramo shvatiti da kada uništavamo nešto, uništavamo svoju i imovinu svih građana. Kada neko ukrade ogradu sa autoputa koji građani čekaju decenijama, ukradena je ne samo imovina veći deo ostvarenog sna o autoputu. To mora da se prekine, a sredstva od popravke bolje je uložiti u nove infrastrukturne objekte nego što moramo da po dva puta plaćamo iste stvari, a sve zbog nečijeg nemara i neodgovornosti.

(Telegraf.rs/ PR)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aleksandar Vučić, EPS, Milorad Grčić, NIS, Požar
Popularni komentari
 • L
  Ljuba

  Interesantan zakljucak.Palili kontejner a pozar izbio na drugom spratu.

 • Z
  Zoran Prvulovic

  A gde su vam bili cuvari i obezbedjenje a imali ste i kamere, da slucajno nije pozar uzrokovan neispravnim instalacijama ili ukljucivanjem previse grejalica ??

 • V
  VladimirR

  Sve nešto mislim da nam bezbednost nije na nivou. Ako beskućnica paljenjem kontejnera može napraviti ovakvu havariju iz nehata, šta bi mogao neki zlonamerni terorista?! Čemu fakulteti za bezbednost i brojne službe koje su uspostavljene zarad očuvanja resursa?

foto dana

video dana