Monstruma iz Rakovice u zatvoru čeka pravi pakao: "Rasporićemo te, osetićeš mušku ruku na sebi"

Kada su čuli da je ubio ženu i dete, rešili su da mu zaprete

  • 18
Marko Nikolić. rešetke Foto-montaža: Srpski Telegraf, pixabay.com

Zatvorski dani dvostrukog ubice Marka Nikolić (43), koji je prošle nedelje ispred Centra za socijalni rad u Rakovici nožem izbo nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38) i udavio sina Mihaila (4), prolaze u pretnjama i upozorenjima.

KRVNIKA BRANI OTAC: Protiv mog sina su lažno svedočili, 4 godine je bio pod strašnim pritiskom i pričao da mu je teško

On se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu sa još trojicom zatvorenika u ćeliji, piše Alo, gde ne pravi probleme i ne žali se na uslove u kojima se nalazi.

MONSTRUM SE NE KAJE, SAMO ĆUTI: Sina bacio na beton i ubio, a žali se da ga boli glava jer su drugi skočili na njega!

- Redovno jede, ali jedva da komunicira sa ostalima. Stražarima se ne žali - tvrdi izvor ovog lista iz CZ-a.

Saslušan monstrum iz Rakovice koji je ubio ženu i dete: Od njegove reakcije zanemeli su svi!

Međutim, ono što je svakako bilo očekivano jeste reakcija ostalih zatvorenika na Nikolićev dolazak.

Kada su čuli da je ubio ženu i dete, rešili su da mu zaprete.

Foto: Telegraf

- To je prva reakcija ostalih. U zatvoru najgore prolaze ubice dece. Prvog dana su mu dobacivali da će ga „rasporiti da umre u najgorim mukama, kako su mu umrli žena i dete”, drugi su mu pretili da će „osetiti mušku ruku na sebi”, treći da „će se kajati, ali da umreti tako lako neće” - kaže naš izvor iz zatvora.

Doktor Zlatko Nikolić, viši naučni saradnik u penziji, koji je svoju karijeru počeo kao vaspitač KPZ „Niš“, iz iskustva govori o slučaju dvostrukog ubistva u Rakovici.

- Psihopata koji je ubio ženu i dete imao je samo jednu želju, da zadovolji svoju egoističnu potrebu za osvetom. Tako je zadovoljio svoju mržnju prema toj ženi koju je imao. Dete mu je za to poslužilo. On nije čak ni želeo da ispriča šta se dogodilo i sada se ponaša po principu „izbušenog balona”. Sebe je zadovoljio, ostalo ga ne zanima. U zatvoru neće dobro proći jer su kriminalci socijalizovani ljudi i tačno znaju šta je uradio detetu, što ne praštaju - objašnjava za „Alo!” Nikolić, koji tvrdi da čovek koji je bio na posmatranju u bolnici „Dr Laza Lazarević“ nije smeo da provede sa detetom sedam i po sati.

Foto: Facebook/Maja Đorđević

On napominje da veruje da će ovakvih slučajeva, nažalost, biti i dalje, jer, kako kaže, „ne možemo zakonom i Ustavom da nekome ko se već ostvario kao roditelj zabranimo viđanje dece”. On pak veruje da je neophodno raditi na preventivi i u ovakve ustanove uvesti nadzor.

Podsećanja radi, Marko Nikolić je u sredu posle podne naočegled brojnih prolaznika ubio ženu nožem, dok je svoje četvorogodišnje dete zadavio i tom prilikom teško nožem povredio troje radnika Centra za socijalni rad i jednog prolaznika, koji su pokušali da zaustave nasilje.

Nesrećna žena je na sve načine pokušavala da ukaže na strah koji joj je Nikolićeva pojava ulivala u kosti, navodeći situacije kroz koje su prolazili svi koji su je znali.

Foto: Telegraf

- On je u protekla dva do tri meseca čekao mog prvog supruga, pozivao ga i slao mu poruke skrivenih pretnji, uznemiravajući ga i govoreći: „Pobiću ih sve kad im dođem”, kao i: „Ubiću je”, „Neka pripazi šta radi“ - još tada je Maja bila u strahu.

Takođe, prema njenim rečima, Nikolić je uhodio i njenog budućeg zeta Aleksandra Josipovića, šunjajući mu se oko kuće i posmatrajući dešavanja u njoj.

- On je detetu upućivao poruke u februaru 2017. godine sa rečima: „Nikada nećeš videti mamu.“ One me veoma zastrašuju i brinu, kao i moju porodicu. Mi živimo u konstantnom strahu, a svi se oglušuju: policija, CZSR Rakovica. Molim vas da hitno preduzmete korake radi zaštite moje dece i moje porodice jer postupanjem Nikolić Marka smatram da je ugrožen ne samo moj život već i život mojih najbližih - molila je Maja za pomoć.

Kako reakcije društva nije bilo, Nikolić joj je presudio dan pred početak suđenja za nasilje u porodici, i to ispred Centra za socijani rad.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA