≫ 

Irena je roditeljima poželela laku noć, i sela na motor smrti: Biće sahranjena u venčanici pored momka Veljka

Irena Zlatković (29) i njen dečko Veljko Radisavljević (33) danas će biti sahranjeni

  • 0

- Laku noć mama, laku noć tata - ovo je poruka koju smo veče pre nesreće primili od naše devojčice. Nismo ni slutili da je poslednja. Bog je uzeo napeg anđela. Zašto, ne znam. Niko od nas nikad nije uradio ništa loše, pogotovo ne ona. Ne znam kako ću da živim bez moje mezimice - ovako je juče, skrhan bolom, govorio Momčilo Zlatković iz Velike Plane o ćerki Ireni (29) koja je pre tri dana stradala u saobraćajnoj nesreći nedaleko od plaže Jaz, kod Budve, pišu Novosti.

Veljko i Irena iz Velike Plane poginuli na motoru u sudaru kod Budve (FOTOGRAFIJA S LICA MESTA)

Život je izgubio i njen dečko i komšija iz Velike Plane Veljko Radisavljević (33) koji je kobne noći vozio motor.

Tada se sudario sa "golfom" mojkovačkih registarskih tablica. Stan Zlatkovića zavijen je u crno, a tuga skoro opipljiva.

- Poslednji put sam je video pre desetak dana kada sam joj u Kragujevcu, gde je završavala Medicinski fakultet, pomagao da se spakuje za put u Crnu Goru. Rekla je "tata, još su mi dva ispita ostala do diplome, sad je vreme da ja vama pomognem".  Čisto srce, dobre namere, to ju je krasilo - kroz suze govori Momčilo.

Sahrana će biti danas u 13 sati, dok će Veljka sahraniti dva sata kasnije.

- Verovatno je sudbina bila da budu sahranjeni jedno pored drugog. Veljko će biti sahranjen u zasebnoj grobnici, ali pored Irene - ispričala je majka Nadežda za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA