Mladić teško povređen kada mu je na glavu pala prečka od gola (FOTO)

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Žitorađi mu je ukazana pomoć, te je prebačen u prokupačku bolnicu odakle je hitno transportovan u niški Klinički centar

  • 6

J. S. (17) zadobio je povrede opasne po život kada mu je pala prečka od gola na glavu. Do nezgode je došlo na fudbalskom seoskom igralištu u Jasenici kod Žitorađe.

Crni niz masovnih tuča na letovanju se nastavlja: Australijanac udario Hrvata i slomio mu lobanju, nalazi se u kritičnom stanju

Mladić je došao u goste, inače je iz Petrovca kod Žitorađe.

- Kao i ostali igrali su se na igralištu za mali fudbal, on se zaleteo i uhvatio za prečku, ali su mu ruke iskliznule i pao je na asfalt direktno na glavu. Onda je ceo gol pao na njega - kaže dobro upućen izvor.

Kako nam je potvrđeno mladić je zadobio povrede glave, prelom lobanje i krvarenje u mozgu. U Hitnoj službi Doma zdravlja u Žitorađi mu je ukazana pomoć, te je prebačen u prokupačku bolnicu odakle je hitno transportovan u niški Klinički centar.

Još uvek je neizvesno u kakvom je stanju. Reč je o seoskom terenu za fudbal koji se svakodnevno koristi, a na njemu se do kasno u noć omladina skuplja.

Daljinac baner

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA