Kako dane u zatvoru provode surove ubice dece u Srbiji: Stigle su ih najveće kazne (FOTO)

Podsetićemo na najmonstrouznije krvoloke koji su oduzeli tek započete živote mališanima

  • 17

Poslednjih nedelju dana bilo je veoma krvavo u Srbiji.

Hladnokrvni ubica deteta i žene iz Rakovice maltretirao i svoje roditelje: Držao ih zatvorene u podrumu u neljudskim uslovima!

Da ne nabrajamo ponovo mnoge, strašne zločine koji su se dogodili, sa akcentom na ubistvima u Centrima za socijalni rad.

Posebnu jezu izazvalo je poslednje ubistvo u nizu, kada je Marko Nikolić ubio svog sinčića Mihaila (5), a potom i mališanovu majku, odnosno svoju suprugu Maju Đorđević.

Ovo je, nažalost, ne zna se koji slučaj u nizu ubistva dece u Srbiji. Saznali smo da su ubice dece u zatvorima dobile kaznu kakvu zaslužuju.

NAJMONSTRUOZNIJE MAJKE U SRBIJI: Silovale, davile gajtanom i bole noževima svoju decu (FOTO)

Ti monstrumi odmah završe iza rešetaka, a kazne su maksimalne, odnosno 40 godina.

Podsetićemo na najmonstrouznije krvoloke koji su oduzeli tek započete živote mališanima. Sve ih je sačekao sam pakao u zatvoru.

DANIJEL JAKUPEK (36)

Foto: MUP Srbije

Jedan od strašnijih likova koji su hodali zemljom. Nalazi se u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, što znači da ima dijagnozu, odnosno da je psihijatrijski slučaj.

Na svakih šest meseci ima kontrolu, a redovno prima terapiju.

Kako nezvanično saznajemo, posećuje ga samo majka.

Kasapin Jakupek je 2008. godine uživao dok je sekao bonsekom malenog Luku Opačića (5) i slušao njegove krike. Potom je presudio i njegovom ujaku Vasiliju (26).

Komade tela pobacao je po Dunavu...

MILINKO KUŠIĆ (61)

Foto: MUP

Milinko Kušić (61) iz Ivanjice ubio je 2008. godine u selu Trešnjevica trinaestogodišnjeg Miroslava Bogdanovića da bi se osvetio njegovoj majci, koja je sa njim pre godinu dana raskinula ljubavnu vezu.

Svirepi ubica udarao je ašovom malenog po glavi sve do smrti, a zatim telo sakrio u šumi i sa meštanima i policijom krenuo, navodno, u potragu za dečakom.

U zatvoru je umro od karcinoma.

MLADEN OGULINAC (52)

Foto: Naše Novine

Ovaj ubica i silovatelj je presudio maloj Mariji Jovanović koja je tada imala samo 8 godina. Ovaj pakao dogodio se u Starim Ledincima. Ogulan se ubrzo ubio u zatvoru i to tačno na rođendan malene.

SRĐAN SAITOVIĆ (36)

Svirepo ubistvo dogodilo se 2013. godine u Masurici, nadomak Surdulice. Srđan Saitović ubio je Zorana Kamderovića (6), sina svoje snaje. Tukao je dete do smrti.

On izdržava kaznu u Zabeli, najstrožem zatvoru u Srbiji. Trebalo bi da izađe 2043. godine. Kako nezvanično saznajemo, drugi zatvorenici mu "baš i nisu naklonjeni".

Pročitajte šta rade ostale ubice dece u zatvoru:

Najjezivija Srpkinja: Evo šta radi u zatvoru majka monstrum Ana, koja izdržava najdužu zatvorsku kaznu u Srbiji (FOTO)

Ubicu Tijane Jurić posećuje samo jedna osoba, a ona je ŽENA: Evo šta u zatvoru radi jedan od najjezivijih monstruma ikada

(M.Čule/m.cule@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA