Pobegla sa detetom od muža nasilnika, a sada joj preti ubistvom: Slavicu nema ko da zaštiti!

Nesrećna žena, koja se u strahu za sopstveni i život svog deteta, obratila javnosti kako bi uputila poziv u pomoć, ponovo zbog toga trpi pretnje od muža nasilnika

  • 19

Slavica Đokić (28) koja je sa detetom pobegla od muža nasilnika, jer je ni posle više prijava policiji niko nije zaštitio od fizičkog zlostavljanja, opet je na meti supruga.

Maja je znala šta će se desiti, i da bi zaštitila dete, pala je u dugove i svoj život jednom odlukom suda pretvorila u pakao (FOTO)

Nesrećna žena, koja se u strahu za sopstveni i život svog deteta, obratila kako bi uputila poziv u pomoć nadležnima i javnim putem, upravo zbog toga ponovo trpi pretnje od muža.

- Čim je video u novinama da sam ispričala da me je non-stop maltretirao i često tukao, pozvao me je da mi kaže da ću se pokajati zbog toga i da će me ubiti. Što je najgore, naš sin, moje mlađe dete od četiri godine, je sa njim. Jako se plašim i za sebe i za svoju decu, ali istrajaću u nameri da se izborim sa nasilnikom, upravo zbog njih - poručuje Slavica, koja i iz prvog braka ima sina od sedam godina.

Kako je ispričala, muž ju jednom prilikom pretukao i pred njegovim roditeljima, sa kojima su živeli u jednom mestu kod Valjeva, a oni ne da nisu pokušali da ga zaustave, već su sve to najnormalnije posmatrali, dok je njegova majka čak dovikivala: "Ako, tuci je".

Foto: Profimedia

Iako je Slavica pozvala policiju nakon toga, koja ju je zatekla svu krvavu i pocepanu, tvrdi da ništa nisu uradili da je zaštite od njega.

- Policiju sam zvala više puta kako bih prijavila da me je muž prebio, ali su svaki put samo izašli na teren, a ništa protiv njega nisu preduzeli. Zato sam pre nekoliko meseci i pobegla od njega i sada sam u drugom gradu, kao podstanar, sa starijim sinom.

- Nažalost, pošto mi je sin bolestan i svaki dan moram da ga vodim na terapije i da stalno budem sa njim, ne radim, već živimo od socijalne pomoći koja iznosi samo 6.000 dinara. A ja treba da plaćam stanarinu i struju 7.000 dinara i detetu za terapije 10.000 dinara - jada se Slavica.

Ona kaže da je u više navrata molila i čelnike opštine u kojoj živi da joj nekako pomognu jer nema načina da obezbedi normalan život deci, ali su svi ostali gluvi na njene molbe.

- Ovom prilikom molim ljude dobre volje, ako mogu i koliko mogu da mi pomognu, jer zaista više ne znam kako sa svime da se izborim. Meni svaki dinar znači, a nemam više kome da se obratim - kaže Slavica.

Broj računa u Komercijalnoj banci, dodaje, je 205-9011006826797-36, a glasi na njeno ime - Slavica Đokić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA