≫ 

Vatrogasac koji je povređen u požaru na Adi Huji i dalje kritično: Svi koji mogu da daju krv neka se jave na VMA

Milanove kolege danas su tokom celog dana iščekivale vesti o njemu

  • 7

Milan Rmuš, vatrogasac koji je teško povređen u gašenju požara u Fabrici hartije "Beograd" na Adi Huji u sredu ujutru, i dalje je u kritičnom stanju, prenose Novosti.

Vesić obišao vatrogasce na Adi Huji: Evo kako izgleda izgorela fabrika kartona (FOTO)

On je smešten na Vojnomedicinskoj akademiji, kao i preostalih sedmoro povređenih. Istraga je u toku, potvrdili su iz MUP, i tek će biti utvrđen uzrok požara, kao i kako su vatrogasci ozleđeni.

Milanove kolege danas su tokom celog dana iščekivale vesti o njemu.

- Nadamo se da će se izvući, svi smo veoma zabrinuti - rekao je jedan od njih. Milanov brat danas je objavio na društvenim mrežama apel da svi koji mogu daju na VMA krv za Milana.

Foto: Facebook/Milan Rmuš

Kako je došlo do incidenta, Milanovim kolegama nije poznato. Međutim, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je u sredu posle posete povređenima na VMA, da se u "fabrici dogodila eksplozija ugljenih čestica koje su procurile".

Vatru su prvi primetili radnici, koji su pokušali da je ugase, ali onda se dogodila eksplozija.

Vatrogasne ekipe su ubrzo stigle na teren, i to 28 ljudi sa devet vozila. Povređeno je osam osoba, među kojima šest vatrogasaca i dva radnika iz fabrike. Najgore je prošao Rmuš, kome su opekotine zahvatile više od 60 odsto tela.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA