≫ 

Stravičan, direktan sudar kod Kraljeva: Tokom noći preminule još dve osobe, 5 povređeno, dete (7) u teškom stanju!

Sudar se dogodio na putu Čačak - Kraljevo u mestu Miločaj

  • 8

Četiri osobe su stradale, a petoro je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali koja se dogodila oko 22 sata. Prvobitno je bilo javljeno da je dvoje mrtvih u direktnom sudaru, ali su tokom noći u bolnici preminule još dve. Među petoro povređenih je i jedan dečak (7) čije je stanje okarakterisano kao "veoma teško".

3 mesta na putu do Grčke na kojima Srbi najviše ginu (VIDEO) (MAPA)

Na licu mesta pogunule su dve osobe, dok su povredama kasnije podlegle još dve osobe zbrinute tokom noći u bolnici "Studenica".

Sedmogodišnji dečak koji je zadobio teške povrede sada je stabilnom stanju, a još tri žene su povređene, naveo je dopisnik te televizije iz Čačka.

Sudar se dogodio na putu Čačak - Kraljevo u mestu Miločaj.

Nesreća se dogodila kada su se direktno sudarila dva automobila, "mercedes" borskih registrskih oznaka i "sitroen" kraljevačke registracije.

Prema rečima svedoka, do direktnog sudara dva vozila došlo je kada je vozač "mercedesa", koji se kretao ka Čačku, započeo preticanje i naleteo na "citroen" koji je dolazio iz suprotnog smera. Za sada nije poznato kako je i zašto vozač "mercedesa" izgubio kontrolu.

Pobignuli su putnici iz "citroena", a među povređenima u kraljevačkoj bolnici su majka i sin. Za sada je njihovo stanje stabilno, potvrđeno je RTS-u.

Za sada je poznato da su putnici u rodbinskim vezama, ali za sada nije poznato gde su putovali.

Zbog udesa bila je blokirana ta deonica puta, a na Ibarskoj magistrali su se stvorile kilometarske kolone. Saobraćaj je tokom noći normalizovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA