Mladen i Boban strah za gastarbajtere: Ulazili im u kuće kao majstori, a onda krali nakit, dukate, alat, oružje...

Dvojica pljačkaša su u periodu od 17. do 22. decembra prošle godine obili više kuća na Miloševskom putu u Negotinu i tom prilikom ukrali robu velike vrednosti: zlatne dukate, oružje, alat, nakit, satove

  • 2

Mladenu J. (35) uz Smedereva izrečena je kazna zatvora od tri godine i devet meseci, a Bobanu P. (20) iz Negotina od godinu i devet meseci zatvora, obojici zbog pljački gastarbajterskih kuća u Negotinu. Oni su potpisali sporazum o priznanju krivice.

Krao poklopce od šahtova, pa mu konj upao u rupu: Jeziv prizor u Bačkoj Palanci (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ovim sporazumom lopovi su se obavezali i na nadoknadu štete oštećenim građanima.

Dvojica pljačkaša su u periodu od 17. do 22. decembra prošle godine obili više kuća na Miloševskom putu u Negotinu i tom prilikom ukrali robu velike vrednosti: zlatne dukate, oružje, alat, nakit, satove.

Najveću pljačku počinili su u noći između 16 i 17. decembra kada suiz kuće J.M. odneli novac i robu (300 zlatnih dukata, nakit, skupocena alkoholna pića, pištolj, mačeve, dvogled, kamere, ručne satove, latop, alat…) u vrednosti od više od 6,7 miliona dinara.

Lopovi su uhapšeni krajem 2016. godine u Beogradu kada im je policija u automobolu pronašla veću količinu robe.

Foto: pixabay.com

Pretpostavlja se da je Mladen J., koji godinama radi kao građevinac u Negotinu, tipovao kuće gastarbajtera dok je izvodio radove, a onda ih zajedno sa Bobanom P. opljačkao. U Beograd su, najverovatnije, krenuli da bi lakše prodali robu.

U njihovom automobilu, sa falsifikovanim brojem šasije, pronađeno je 120 zlatnih dukata, zlatan nakit, satovi, mobilni telefoni, fotoaparati, alat, ali i oružje, puška, pištolji, municija...

Mladen J. pre desetak godina osuđivan je zbog teških krađa, dok Negotinac Boban P. nije osuđivan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA