Dečak (10) je video "mazdu" koja ih direktno udara. Sledeće pamti kako mu govore najstrašniju stvar dok leži nepomičan u bolnici

Rođaci nastradalog Nikole još ne mogu da se oporave od šoka i kažu da pored sahrane, koja bi tebalo da se održi sutra, brinu i o stanju mališana.

  • 4

Desetogodišnji dečak K. P. koji je teško povređen nakon sudara u utorak u Smederevu, kada je nastradao njegov otac Nikola P. (62) oporavlja se u Univerzitetskoj dečjoj bolnici u Tiršovoj.

Detalji stravične nesreće kod Smedereva: Od siline udarca vozač ispao iz automobila i na mestu ostao mrtav, dečaku se još bore za život

On je u nesreći zadobio prelom leve butne kosti i nalazi se na odeljenju ortopedije.

Nesreća se dogodila kod kasarne Vojske Srbije u naselju Carina kada je Nikola P.

Vozač kabrioleta "opel kadet" vlasotinačkih tablica, prešao na levu stranu kolovoza.

Najpre se sudario s "mazdom" beogradskih tablica, koja je išla iz suprotnog smera, a potom se zakucao u banderu.

Od siline udarca Nikola je ispao iz automobila, dok mu je sin ostao vezan u sedištu.

Foto - Ilustracija: Telegraf

Rođaci nastradalog Nikole još ne mogu da se oporave od šoka i kažu da pored sahrane, koja bi tebalo da se održi sutra, brinu i o stanju mališana.

- Nikola je bio pažljiv vozač, a pogotovu kada je vozio decu. Inače. on osim K. P. ima još dvoje dece iz prvog braka. Sve se desilo kada je sa sinom krenuo do grada.

- Valjda su na putu naišli neki vozači skutera i on je krenuo da ih obilazi, kada je još iz nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom. To je sve što znamo - rekal je jedna Nikolina rođaka.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovi

    10. avgust 2017 | 17:48

    E moj bagreme, ti si pomešao babe i žabe, izgleda ti neko rekao o udesu onog trubača oa ti odlučio da napišeš komentar u prvom članku na koji si naišao

  • Jovan

    10. avgust 2017 | 10:23

    Spasila te "mecka" prika moj, da si bio u neko drugom autu, upoznao bi svetog Iliju. Nego sledeci put pamet uglavu i spavanje i odmor pre poladka na duzu voznju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA