≫ 

STRAVIČAN UDES NA AUTO-PUTU KOD IKEA-e: Tela letela preko bankina, stvari rasute po asfaltu

Do udesa je došlo i za sada neutvrđenih razloga, a vozač jednog vozila je pri tome izgubio kontrolu nad automobilom koji se prevrnuo više puta. i završila na krovu

  • 41

Na autoputu Beograd-Niš kod bivše naplatne rampe Bubanj potok dogodio se udes u kome je učestvovalo više vozila. Prema prvim informacijama ima poginulih i povređenih, a prizor je stravičan, kako javljaju mediji, da su tela letela preko bankina, pišu Novosti.

Prvi jezivi detalje užasne nesreće na Bubanj potoku: Jezivi prizori na licu mesta, ima mrtvih, najmanje jedna osoba na reanimaciji

Teška saobraćajna nesreća na auto-putu: Ima mrtvih, najmanje 5 povređenih, kilometarske kolone ka Beogradu

Na autoputu Beograd-Niš kod Bubanj potoka dogodio se udes u kome su učestvovala dva vozila. Prema prvim informacijama ima poginulih i povređenih.

Do udesa je došlo i za sada neutvrđenih razloga, a vozač jednog vozila je pri tome izgubio kontrolu nad automobilom koji se prevrnuo više puta i završio na krovu.

Stvari koje su ispale iz vozila rasule su se celom širinom auto-puta.

Pet vozila Hitne pomoći zbrinjava povređene.

Zbog ovog udesa zatvoren je smer prema Nišu.

Kako je za Telegraf.rs potvrdila portparolka Hitne pomoći Nada Macura, prvi poziv primljen je u 12.55 sati, a drugi već u 14.14.

Prema njenim procenama, verovatno će biti potrebe da se pošalje još vozila na lice mesta.

Više detalja čitajte OVDE.

Podsetimo, rano jutros je na istom mestu, samo u suprotnom smeru, dogodila se takođe jeziva saobraćajna nesreća.

Do jutrošnje nesreće je došlo u 5.15 sati kod mesta Mali Požarevac, opština Sopot, u blizini Begaljičkog brda, a sudarli su se četiri putnička vozila, kombi i autobus, naveli su u MUP-au. Jedno lice preminulo je na licu mesta, a petoro je povređeno.

Kako kažu poznavaoci ove deonice, to je "crna tačka" srpskih puteva i nesreće su česta pojava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saobracajac

    13. avgust 2017 | 15:28

    Saobracajci sidju u neko selo i jure ljude sa apencima koji su mozda zadnje pare dali za gorivo da bi se prevezli do negde, umesto da jure ove bahate ubice po autoputu. Ali drzava naopaka i sve naopako....

  • Ivica

    13. avgust 2017 | 14:50

    Zato sto policija ne radi svoj posao eto zato dolazi do ovakvih nezgoda juce sam se vracao iz srbije za sloveniju hrvatima svaka cast svuda patroliraju a poaebno pres granicom jer znamo kako se voze neki po desnom trakom kod hrvata ove nema a kod nas policije nema nigde kao sa su svi na godisnjem odmoru i vozaci rade sta hoce nigde nema policije nigde

  • Zidar

    13. avgust 2017 | 14:52

    Naš narod nikako da shvati i nauci, da prvo sto treba da uradiš, kada udjes u automobil, jeste da se VEZES!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA