≫ 

Završen uviđaj na auto-putu posle teške nesreće, normalizovan saobraćaj kod Vrčina

Dva vozila su u učestvovala u saobraćajnoj nesreći, od kojih je jedno u potpunosti uništeno, a drugo je udareno u levu stranu

  • 3

Do nesreće na autoputu Beograd-Niš, kod Vrčina, došlo je tako što je vozilo, koje se kretalo iz pravca Niša, probilo zaštitnu ogradu i prešlo na drugu stranu puta.

Delovi automobila i stvari rasuti svuda: Prvi stravični snimak sa lica mesta posle užasnog sudara kod Bubanj potoka! (VIDEO)

Prvi jezivi detalji užasne nesreće na Bubanj potoku: Stravični prizori na licu mesta, ima mrtvih, najmanje jedna osoba na reanimaciji

STRAVIČAN UDES NA AUTO-PUTU KOD IKEA-e: Tela letela preko bankina, stvari rasute po asfaltu

Nesreća se dogodila na kraju Bregaljičkog brda, na par stotina metara od naplatne rampe Vrčin, u smeru ka Nišu, javlja reporter Tanjuga.

Dva vozila su u učestvovala u saobraćajnoj nesreći, od kojih je jedno u potpunosti uništeno, a drugo je udareno u levu stranu.

Leva traka autoputa Beograd-Niš kod naplatne rampe Vrčin koja je bila zatvorena, otvorena je oko 17 časova, kada je i saobraćaj normalizovan, pošto je policija obavila uviđaj.

Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, policija je izvršila uviđaj, oštećeno vozilo je uklonjeno, a leva traka u pravcu Niša je zatvorena jer radnici još uvek čiste posledice udesa.

Tanjugu je u MUP-u potvrđeno da je u nesreći, koja se dogodila nešto pre 14 sati, jedno lice izgubilo život, a pet povređeno, od čega su dve teške telesne povrede.

To je druga saobraćajna nesreća od jutros na autoputu nedaleko od Beograda.

U nesreći koja se dogodila jutros oko 5:15, takođe kod naplatne rampe Vrčin, jedna osoba je poginula, a petoro lakše povređeno.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kovač

    13. avgust 2017 | 20:31

    Ima umor velike posledice. Ali brzina auuu sta rade ti stranci kao da im gori kuca pa jure da je ugase to je strasno. Milicijo nasa malo dajte da se to smanji ugrozavaju nas i nasu decu...

  • USA

    13. avgust 2017 | 18:24

    ŽUTA MINUTA ! SAN .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA