≫ 

Hapšenje zbog saobraćajne nesreće kod Vrčina: Privedena devojka koja je upravljala "opelom", i čija je majka poginula (FOTO)

Nesreća se dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin

  • 73

Po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu devojci koja je upravljala vozilom holandske registracije, a koje je danas učestvovalo u saobraćajnoj nesreći kod Vrčina, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, rečeno je u tužilaštvu.

STRAVIČAN UDES NA AUTO-PUTU KOD IKEA-e: Tela letela preko bankina, stvari rasute po asfaltu

Delovi automobila i stvari rasuti svuda: Prvi stravični snimak sa lica mesta posle užasnog sudara kod Bubanj potoka! (VIDEO)

U pitanju je devojka koja ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske i njoj je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušana u tužilaštvu.

U toj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 14 sati život je izgubila njena majka, dok je otac teško povređen, kao i više putnika iz drugog vozila novosadske registracije, precizirali su u tužilaštvu.

Nesreća se, kako se pretpostavlja, dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, kada je "opel" holandskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Beograda ka Nišu, probio je zaštitnu ogradu i udario u dva automobila sa srpskim tablicama koja su mu nailazila u susret.

U toj nesreći povređeni su i putnici automobila "hjundai" sa novosadskim tablicama, dok su u trećem automobilu bile osobe iz Petrovca na Mlavi koje nisu povređene.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    13. avgust 2017 | 19:45

    Mislim da bi ona trebala da bude u bolnici pod nadzorom, a ne u pritvoru.

  • stane

    13. avgust 2017 | 20:55

    Ja sam se vracao u subotu ujutru iz grcke to je strasno kako turci voze na niskom auto putu prevelika brzina nemaju strpljena kad obilazis vozilo sa 130km. Oce da te prelete sto policija nestavi radare i lepo ih ceka na naplatnim rampama sto da nas ubijaju bahati turci sto voze 150-200km/h .Bitno da nas drndaju za sitnice a ovamo nas ubijaju kao muve Ta porodiza iz ns krene nap. Na odmor a dozivi tragediju

  • Brada...

    13. avgust 2017 | 20:27

    Ni pod kojim uslovima mali putnički auto nebi smeo da PROBIJE zaštitnu ogradu.Pa zasto je ZASTITNA?!?Sta ce onda biti sa teškim kamionima,probijaceje kao od šale.Zašto je uopste zaštitna i koga od čega štiti ? ? ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA