Užasni detalji ubistva u Novom Pazaru: Na smrt izbo mladića zbog parking mesta

Između dvojice mladića prvo je izbila svađa, a zatim je Adis potegao nož i više puta ubo nesrećnog Azera, kojem nije bilo spasa

  • 5

Adis Ćorović (31), zvani Rumun, nakon prepirke oko mesta za parkiranje nožem je u subotu uveče u Novom Pazaru ubio Azera Ajdinovića (33). Osumnjičeni za ubistvo je ubrzo uhapšen u svojoj kući, a prilikom privođenja je policiji pružao otpor.

Još jedna tragedija u Novom Pazaru: Izboden muškarac u kafiću nakon svađe (FOTO)

Kako za Informer navodi izvor blizak istrazi, do ubistva je došlo ispred jednog gradskog kafića u koji je uhapšeni Adis svakodnevno dolazio. Kobne večeri Ajdinović je parkirao svoj automobila "mercedes A" ispred jedne garaže i nakratko ušao u kafić da se vidi sa svojim drugarima.

- U tom trenutku je svojim vozilom naišla jedna žena koja živi u blizini i koja je htela da se parkira na mestu gde je Azer ostavio svoje vozilo. Žena je ulazila u dva kafića i tražila vlasnika "mercedesa". Kada ga je pronašla, Azer je ustao od stola i krenuo da pomeri svoje vozilo. Ispred kafića je došlo do kratke prepirke te žene i Azera, koji joj je rekao: "Evo, pomeriću kola, nemoj da galamiš bez razloga." Međutim, tada se u raspavu umešao Adis Ćorović, koji je sedeo na terasi jednog lokala - kaže izvor Informera.

Između Adisa i Azera prvo je izbila svađa, a zatim je Adis potegao nož i više puta ubo nesrećnog mladića.

Foto: Tanjug/Edib Tahirović

- Napadač je odmah pobegao, a prolaznici su pokušavali da pomognu teško ranjenom Azeru, koji je ležao na trotoaru. Došla je i Hitna pomoć, ali njemu nije bilo spasa - navodi sagovornik ovog beogradskog lista.

Ubijeni Ajdinović bio je profesionalbni vozač kamiona i kobne večeri je trebalo da ode na put.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • renata

    14. avgust 2017 | 07:32

    Koji bednik da se umesa u nesto sto ga se ne tice, ubije coveka a onda sebi zapecati zivot. Koliko je vazno uciti se samokontroli. Puna su groblja i zatvori onih kojima to fali. Najgore sto nastradaju i neduzni.

  • Лаик

    14. avgust 2017 | 08:41

    Као професионални возач није смео никог да блокира својим моторним возилом а у крајњем случају могао је на парче папира да упише број свог мобилног телефона и да истакне на видно место у својим колима. Сви смо постали саможиви и живимо као да је све нама подређено.

  • Пацифиста

    14. avgust 2017 | 06:28

    Мој комшија кад тако паркира, упише број свог мобилног и у колима истакне на видно место.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA