Aleksandar (23) stradao dan uoči prosidbe: Rekao devojci da će se baciti pod voz ako ga ostavi, pa poginuo na pružnom prelazu (FOTO)

Aleksandar Marković je krenuo da se baci pod voz, ali ga je brat zaustavio, i kolima povezao kući

  • 6

Aleksandar Marković (23), koji je stradao u ponedeljak uveče u Brestovcu kod Leskovca u sudaru voza i automobila, poginuo je uoči prosidbe, a malo pre nesreće rekao je devojci da će se baciti pod voz ako ga ostavi, pišu Novosti.

Ostao priklješten u automobilu koji je voz bacio na banderu: Ovo je mladić koji je poginuo u udesu u Brestovcu (FOTO)

Stravičan prizor na pruzi kod Leskovca: Voz udario automobil, pa ga bacio na banderu, očevici zanemeli od užasa

Elvis Denić (27) koji je vozio automobil u kojem je bio njegov brat Aleksandar ispričao je da je Marković popio nekoliko piva jer se posvađao s devojkom.

- Rekao joj je: "Baciću se pod voz ako me ostaviš", i krenuo da to i uradi. Ja sam ga brzo pokupio kolima, da ga vozim kući. Kada sam stao na pružni prelaz, njegova se pretnja igrom sudbine ispunila. U auto nam je udarila lokomotiva i na mestu ga usmrtila - kroz suze priča Denić, koji je dobio teške telesne povrede.

On se u trenutku udesa nalazio za volanom automobila u kojem su bila još četvorica njegovih drugara. Aleksandar Marković (18) je nastradao, Stefan Tanić je povređen, a Zoran i Filip Denić su prošli s lakšim ozledama.

Foto: Telegraf

Prema Elvisovim rečima, rampa na prelazu bila je podignuta, zbog čega, kako tvrdi, nije ni obratio pažnju na to da dolazi voz.

- Čuo sam samo rođaka koji je sedeo pored mene da viče: "Pazi, voz!" Ja sam pogledao na desnu stranu, ali nisam ga video, međutim, kada sam pogledao levo, bio je na metar od nas. Sledeće čega se sećam je ova soba u Kliničkom centru - priča Elvis.

Foto: Telegraf

On kaže da je pre toga sa rođacima bio kod Aleksandra, inače njegovog brata od tetke, koji je u sredu planirao da zaprosi devojku. Elvis tvrdi da nije sa braćom konzumirao alkohol i da je dugo vozač, ali da očekuje da policija utvrdi uzrok nesreće.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pirsing men

    23. avgust 2017 | 00:00

    Samo se vi zezajte pa kad se desi neseća onda kuku lele

  • Boki

    23. avgust 2017 | 04:21

    Ispred rampe postoji znak STOP. Praktično prelaziš prugu sopstvenu odgovortnost i kad je rampa podignuta.

  • Nira

    23. avgust 2017 | 09:13

    To bi se reklo me prizivaj đavla !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA