Ako je moj sin zaista ubio Kristinu, imam da mu poručim samo jedno! Teške reči Flekičinog oca pošto je saznao za šta je optužen

- Rekao mi je da su mu nekoliko puta pretresali kuću zbog Miloša, kao i da je on za ova tri meseca više puta bio kod njih na selu. Saznanje da se Miloš sumnjiči za ubistvo te devojke totalno ga je dotuklo - prepričava razgovor sa Srebrićevim ocem rođaka

  • 11
Kristina Kaplanović, Miloš Srebrić Foto: Facebook/Kristina Kaplanović, informer.rs

- Ako je moj Miloš ubio tu devojku na pumpi, treba da odgovara koliko god da kažu - rekao je svojoj rođaci otac uhapšenog Miloša Srebrića (35), koga sumnjiče za ubistvo radnice na pumpi Kristine Kaplanović (20) pre tri meseca.

Flekica robijao godinama, često menjao adrese stanovanja: Ležao u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, pa u Leskovcu, zatim i u Zabeli

OVO JE MILOŠ SREBRIĆ FLEKICA: On je osumnjičen da je pucao u glavu radnici na pumpi zbog 10.000 dinara! (FOTO)

Rođaka kojoj se poverio Milošev otac je, kako kaže, i sama saznala za Miloševo hapšenje iz medija.

- Prva informacja koju sam čula bila je da je uhapšen ubica. Prekrstila sam se i rekla bogu hvala, jer i ja imam decu. Onda sam se šokirala kad su objavili Miloševo ime. Nisma mogla da verujem da je on bio u stanju da tako nešto uradi. Imao je problema sa zakonom, ali se smirio. On i žena čekaju bebu u septembru - priča rođaka.

Printskrin: TV Prva

Nakon hapšenja, čula se sa Srebrićevim ocem.

- Rekao mi je da su mu nekoliko puta pretresali kuću zbog Miloša, kao i da je on za ova tri meseca više puta bio kod njih na selu. Saznanje da se Miloš sumnjiči za ubistvo te devojke totalno ga je dotuklo. Plačući mi je rekao da, ako je to zaista uradio, treba da odgovara koliko god da je potrebno - prepričava razgovor rođaka za beogradske medije koja je istog mišljenja da Miloš treba da odgovara.

- Nema opravdanja, ako ju je ubio, mora da odgovara! Ne smem ni da zamislim u kakvom su stanju njeni roditelji. Pa i on u septembru treba da postane otac, pričao je da je moguće da mu žena nosi devojčicu. Eto, i on će imati ćerku - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ KiKi

    23. avgust 2017 | 09:16

    Bio toliko u zatvoru i neka se udala za njega Boze te žene mozga nemaju umesto da od tog zla beže one se udaju

  • Н. С

    23. avgust 2017 | 10:32

    А шта је тата изненађен? А и сви остали?. Само глуме лудило? Толико пута у затвору. Па то је и било за очекивати кад тад, да убије било кога. Па не иде он у пљачку са књигом. Какве су то глупости?. Сирота та девојка, и то јадно још нерођено дете. А тата, родбина и жена, што мање приче за малу децу.

  • Manje polemisanja

    23. avgust 2017 | 12:09

    Ubio je devojku na pragu mladosti zbog 10000 rsd i treba da odgovara dozivotnom robijom bez daljnjeg, kada vec nemamo smrtnu kaznu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA