Prete da će me živu zapaliti, krive me za njegovu smrt: Progovorila devojka čiji je dečko ubio Marka ispred kafane u Nišu (FOTO)

Nisam imala ništa sa Markom niti imam veze sa njegovom smrću. Njih dvojica su se upoznali u zatvoru 2010. godine i od tada se ne trpe. Te večeri me je Marko tri puta zvao telefonom i pričao neke gluposti. Dalibor je bio sa mnom, uzeo je telefon pa su se posvađali

  • 10

Nišlijka Danijela Ž, svedok ubistva Marka Stamenkovića Cice (33) ispred kafane u naselju Gabrovačka Reka u Nišu 6. avgusta, tražila je zaštitu od policije jer joj je, kako tvrdi, ugrožena sigurnost.

Uzrok krvavog obračuna ispred kafane u Nišu - devojka! Povadili noževe zbog ljubomore, sve se završilo ubistvom

Sahranjen Marko koji je ubijen ispred kafane u Nišu: Osumnjičeni za ubistvo na saslušanju se branio ćutanjem

Danijela, za koju se spekulisalo da je razlog krvave tuče u kojoj je Stamenković smrtno stradao a njen momak Dalibor Nešić (37) teško ranjen, prvi put je progovorila za medije zbog straha za svoju ali i bezbednost svog maloletnog deteta.

-  Zapalićemo ti kuću, i tebe ćemo živu zapaliti - ovo je samo jedna u nizu pretnji koje neprestano dobijam telefonom jer me neko smatra odgovornom za ubistvo Marka Stamenkovića. Sve što sam kazala policiji je istina i neću popustiti pred pretnjama i lagati o onome što se tamo dogodilo - kaže zabrinuta žena koja negira da je ljubomora dvojice momaka razlog krvavog obračuna:

Nisam imala ništa sa Markom niti imam veze sa njegovom smrću. Njih dvojica su se upoznali u zatvoru 2010. godine i od tada se ne trpe. Te večeri me je Marko tri puta zvao telefonom i pričao neke gluposti. Dalibor je bio sa mnom, uzeo je telefon pa su se posvađali. Marko ga je psovao i pretio ali nisam ni slutila da će nas napasti.

Foto: Telegraf

Prema njenim rečima, ispostavilo se da su ih Marko i njegovi prijatelji pratili i postavili im "sačekušu“ ispred kuće.

Foto: Telegraf

- Marko je imao nož a njegovi drugovi su nas napali ciglama. Kad je Dalibor pao uboden, udarali su ga ciglama u glavu, i meni su jednu bacili u leđa dok sam bežala, još imam tragove povreda. Da nas Dalibor nije branio, oboje bismo bili mrtvi - tvrdi Danijela.

Međutim, kako dodaje, Markovi prijatelji smatraju da je ona kriva za sve što se desilo.

Foto: Telegraf

- Sa majkom i maloletnim detetom sam napustila kuću u kojoj sam živela jer sam nakon pretnji primetila neke sumnjive mladiće da se motaju oko kuće. Kad smo otišle, upali su mi u dvorište, lom su tamo napravili. Jednu noć sam prespavala sa majkom i detetom na klupi ispred Policijske uprave. Podnela sam i prijavu policiji i zatražila zaštitu. Takođe, pokušavam da nađem neki privremeni smeštaj jer sam ozbiljno zabrinuta i za sebe i za svoju porodicu - navodi Danijela.

Foto: Telegraf

Daliboru Nešiću određen je pritvor do 30 dana zbog Stamenkovićevog ubistva a iza rešetaka su i Dimitrijevićevi prijatelji M. M. (30), B. M. (23) i M. S. (31), koji se terete za učestvovanje u tuči sa smrtnim ishodom.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kunta Kinte

    24. avgust 2017 | 00:13

    Nemam nista sa njim ali me je zvao tru puta

  • Nenad

    24. avgust 2017 | 00:43

    Lepo društvo još se upoznali u zatvoru i ona sa takvima se hvata.kako nju zvao telefonom a ne njega?zašto nije promenila broj ili iskljućila ako nema ništa sa njim?odakle njemu njen broj ?katastrofa šta pojedine poštene ženske rade.

  • Rasta

    24. avgust 2017 | 00:10

    Ostavi jednoga pa krene sa drugim...pa gde bi vrtirepke bile krive? A jos je izabrala ozenjene likove. Dno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA