≫ 

Jovana Ković iz Srbije nestala u Švajcarskoj: Sedam dana se traga za tinejdžerkom (FOTO)

U vreme nestanka Jovana je nosila crne farmerke, crvenu košulju i crne cipele

  • 12

Policija moli javnost za bilo kakvu informaciju o tinejdžerki Jovani Ković. Nestanak Jovane Ković prijavljen je u kantonu Tičino u gradu Lokarno u Švajcarskoj. Tinejdžerki se od 22. avgusta gubi svaki trag i od tada traje intenzivna potraga za njom.

Jovana pronađena kod dečka: Dopisivali se preko Fejsbuka, pa odlučila da se uda za njega

Jovana je visoka 158 centimetara, ima okruglo lice, zelene oči i pune usne. Kosa joj je svetle braon boje, a na jeziku i pupku ima pirsinge i tetovažu na desnoj ruci, piše Alo.

Govori italijanski, francuski, srpski i nemački, piše na sajtu kantonalne policije. U vreme nestanka Jovana je nosila crne farmerke, crvenu košulju i crne cipele.

Policija moli sve koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj Srpkinji da jave na telefon +41 848 25 55 55 ili najbližoj policijskoj stanici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antiglobalistkinja

    28. avgust 2017 | 21:10

    Da je vase dete ili rodjaka ne bi pisali takve preglupe komentare.E srbadijo zali Boze na koji ste nivo humora spali,trunke empatije nemate vise.Valjda je to ona parola "dok se nekom drugom desava lose ja sam ok".4 komentara za redom svaki gori od goreg!

  • Ivan

    28. avgust 2017 | 17:06

    Sigurno se udala

  • Marinko

    29. avgust 2017 | 00:44

    Sada lepo svi vi koji pokusavate na najodvratniji nacin da budete duhoviti a ispadnete .... Ne znam da li vise smesni ili zalosni,zamisite da je u pitanju neko koga poznajete,volite,sestra vasa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA